A A A K K K
для людей із порушенням зору
СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

Подорож у рамках волонтерської акції

Дата: 20.08.2021 15:32
Кількість переглядів: 474

Фото без опису    Комунальний заклад «Центр надання соціальних послуг» Середино-Будської міської ради спільно з управлінням освіти, культури, молоді, спорту та туризму (відповідальні: фахівець по роботі з благодійними організаціями Центру Світлана Бєлік та заступник начальника Управлінням освіти, культури, молоді, спорту та туризму Тетяна Калістратова) взяли участь у волонтерській акції «Гідна старість. Зміни життя літніх людей». Цьому посприяла Середино-Будська міська рада в особі міського голови Олександра Гена.

  В рамках акції була організована поїздка літніх людей в інші цікаві міста Сумської області. Під час поїздки туристи відвідали Різдва Богородиці Молченський печерський жіночий монастир, Різдва Богородиці Софронієво-Молченський чоловічий монастир, Музей горюнської культури, побували на Всеукраїнському фестивалі «На гостини до горюнів» у Спадщанському лісі,  у Музеї зброї та військової техніки, у Музеї монументального мистецтва «Парк радянського періоду». А ще заїхали на Чернечі купальні - це цілий комплекс джерел із проточною водою цілющої сили, де мали змогу зануритися у найбільше джерело – на честь ікони Смоленської Божої Матері.

Всі учасники цієї подорожі отримали масу позитивних емоцій, отримали величезне задоволення від неї та вдячні організаторам. Вважаємо, що спогади про поїздку залишаться у наших мандрівників надовго.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь