A A A K K K
для людей із порушенням зору
СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

20 серпня відбулося засідання шостої сесії Середино-Будської міської ради восьмого скликання

Дата: 20.08.2021 19:25
Кількість переглядів: 450

  До відкриття сесії міський голова Середино-Будської міської ради Олександр Ген привітав депутатів з минулими церковними та прийдешніми державними святами – Днем Державного Прапора України та 30-річчям незалежності України.

 У роботі сесії взяли участь 19 депутатів. На порядок денний виносилося 36 питань, не враховуючи земельні питання. Декілька з них стосувалися бюджету міської територіальної громади, а саме: затверджений звіт про виконання бюджету за перше півріччя, внесені зміни до бюджету, розглянутий Бюджетний регламент та затверджений прогноз бюджету громади на 2022-2024 роки.

Затвердили депутати звіт фінансового плану КНП «Середино-Будська міська лікарня». В ході обговорення, головний лікар міської лікарні Вікторія Муляр, розповіла депутатам про значні роботи, що були проведені в установі для виконання вимог Національної служби здоров’я України. А міський голова проінформував, що також наразі ведеться робота для налагодження в лікарні автоматичного комунікаційного перемикального обладнання для забезпечення безперебійного електропостачання  в медичному закладі та для облаштування кисневого обладнання для забезпечення кисневої підтримки хворих.

Ще блок питань стосувався приватизації комунального майна. Були затверджені порядок, програма приватизації; переліки Першого та Другого типів об’єктів оренди. В ході обговорення цих питань, міський голова звернувся до депутатів з проханням вносити пропозиції щодо приватизації майна в громаді, якщо такі є.

Підтримали депутати питання про затвердження Програми безоплатної правової допомоги населенню громади.

Були внесені зміни до переліку послуг, що надає ЦНАП та затверджені інформаційні і технологічні картки адміністративних послуг.

Сім рішень було прийнято стосовно освіти. Так, Старогутський навчально-виховний комплекс буде реорганізований в філію Середино-Будської школи № 2. Міський голова пояснив, що не планується закривати заклад, але у зв’язку з малочисельністю  учнів виникають проблеми з фінансуванням закладу, і прийняте рішення частково дозволить їх вирішити. Були затвердженні положення про конкурси на заміщення вакантних посад керівників закладів освіти, у зв’язку зі змінами у законодавстві України. А ще – затверджена плата за навчання в мистецькій школі та змінено положення про прокат музичних інструментів в ній.

Підтримали депутати затвердження гербу Середино-Будської міської територіальної громади, рішення про надання матеріальної допомоги та стосовно земельних відносин.

По завершенні сесії, міський голова проінформував депутатів про проведену міською радою роботу та що планується робити в найближчий час.  

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь