A A A K K K
для людей із порушенням зору
СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

Вітання Олександра Гена з Днем Державного Прапора України та 30-річчям Незалежності України

Дата: 22.08.2021 20:23
Кількість переглядів: 386

  Шановні мешканці Середино-Будської міської територіальної громади! Від усього серця вітаю вас з головними державними святами – Днем Державного Прапора та Днем Незалежності України!

  День 24 серпня 1991 року став переломним в історії нашого народу, точкою відліку, з якої розпочала свій поступ у майбутнє вільна, суверенна Україна, народ якої став нарешті господарем своєї землі й творцем власної долі.

   Тридцять років, які сплили з того дня, були для України та її громадян багатими на події. Чимало з них були щасливими і радісними, інші вимагали терпіння та мужності. Випробуванням нашої любові до Батьківщини стали останні роки, коли кращі сини і доньки нашої країни стали на її захист. Дух патріотизму об’єднав людей різних національностей в єдину сучасну політичну націю. Націю, яка зможе вистояти у будь-яку негоду – і переможе!

Нинішній рік – це рік великих змін. Пора сподівань і надій. Час, коли ми будуємо плани на майбутнє. Нехай же всі вони справдяться, і над нашою державою засяє сонце миру, а в житті кожного побільшає добра. Так буде, якщо всі ми докладемо спільних зусиль для збереження та розбудови нашої рідної України! Кожному з вас я бажаю незламної віри в її щасливу долю! Зі святом вас!

Олександр Ген, міський голова Середино-Будської міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь