A A A K K K
для людей із порушенням зору
СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

В Середина-Буді відсвяткували державні свята

Дата: 25.08.2021 16:38
Кількість переглядів: 372

  23 та 24 серпня в Середина-Буді святкували два головних державних свята – День Державного Прапора України та 30-ту річницю Незалежності України. Напередодні культурні та освітні заклади проводили різноманітні виставки, флешмоби, творчі конкурси, записували відео привітання.

  Протягом двох святкових днів також відбувся ряд заходів.

  Почалося святкування 23 серпня з урочистого підняття Державного Прапора України. Потім була проведена велика розважальна програма для дітей різного віку, яку розпочали біля фонтану працівники дитячої бібліотеки-філії, що влаштували для малечі цікаві конкурси та ігри. Привітала всіх зі святами  від міського голови Олександра Гена, депутатського корпусу та себе особисто заступник начальника Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Тетяна Калістратова.

   Тетяна Валеріївна вручила також грамоти маленьким учасникам творчого конкурсу, що відбувся напередодні у дитячій бібліотеці. А юні вокалісти виступили з невеликою концертною програмою.

   Прийняв естафету святкування Центр дитячої та юнацької творчості, що організував на центральній площі міста виставку, флешмоб та провів захоплюючі козацьки гарти для дітей. Козачата розділились на рої та брали участь у різноманітних змаганнях на силу, спритність, влучність.

   Дитячо-юнацька спортивна школа провела не менш цікавий квест для дітей. Ну а для самих маленьких працювали атракціони.

   Також в Центрі культури і дозвілля були виставлені роботи учеників мистецької школи.

   Завершився день дискотекою для молоді.

   24 серпня городяни зібралися на центральній площі, де відбувся святковий концерт, присвячений Дню Незалежності України.

   В концертній програмі взяли участь артисти та колективи із сел. Зноб-Новгородське, с. Пигарівка, с. Жихове, с. Очкине, м. Дружба, а також співаки і музиканти Середина-Буди.

  Всі вони вкотре показали не тільки пісенне багатство України, але і велику кількість талановитих людей, що мешкають у нашім краї. Ведучі провели вікторину з питаннями про Україну та нагороджували призами учасників за вірні відповіді. 

   Також на спогад про 30-ту річницю Незалежності України можна було сфотографуватися у фотозоні, що виконана в етнічному стилі.

   Виплеснути емоції, всі хто зібрався на площі в цей день мали змогу на дискотеці, що стала гарним завершенням святкового дня.

 

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь