A A A K K K
для людей із порушенням зору
СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

29 серпня – День пам’яті захисників України

Дата: 30.08.2021 09:09
Кількість переглядів: 443

29 серпня відзначається День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність нашої держави.

Саме на ці серпневі дні 2014 року припав пік Іловайської трагедії, коли в результаті протистояння російським військам українські збройні підрозділи потрапили у вороже оточення.

Символікою цього дня є квітка соняшника, адже в серпні 2014 року на полях саме із цією рослиною полягло багато українських воїнів. 

Напередодні цієї скорбної дати працівники Середино-Будської міської ради, підприємств, установ та організацій міста віддали данину пам’яті загиблим героям України, поклавши квіти до Меморіалу та пам’ятних знаків.

У бібліотеках були організовані тематичні виставки. Працівники бібліотек та Центру культури і дозвілля взяли участь у Всеукраїнській акції пам’яті «Сонях», виготовили «соняхи пам’яті»  та роздали їх ветеранам АТО, городянам.

29 серпня Благочинний церков Середино-Будського округу Архімандрит Никон відслужив панахиду в пам’ять захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і  територіальну цілісність України у різні часи.

Всі заходи проведені з урахуванням вимог законодавства щодо запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19.

 

Вічна пам’ять загиблим, слава і честь живим захисникам!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь