A A A K K K
для людей із порушенням зору
СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

В Жихові відсвяткували День села

Дата: 30.08.2021 10:00
Кількість переглядів: 462

 28 серпня мешканці с. Жихове Середино-Будської міської територіальної громади відсвяткували День села.

 Організатори свята підійшли до його підготовки креативно. Всіх, хто прийшов на свято зустрічав знак «Я люблю Жихове» а на манекенах виставлено традиційні українські костюми. Святково була прикрашена і ділянка, де відбулось свято.

 З короваєм вітала гостей свята староста сіл Жихове, Красичка, Гутко-Ожинка, Нова Спарта, Рудня Середино-Будської міської територіальної громади Антоніна Сапегіна. Вона запросила односельців за стіл з частуванням, що приготували заздалегідь.  

Гарний настрій жиховцям створювали  артистки колективу «Полісські зорі» С-Будського Центру культури і дозвілля та учасниці художньої самодіяльності з села Зноб-Трубчевська, які задавали свій тон концертній програмі.

Відбувся в Жихові футбольний матч серед команд «Колос» з села Чернацьке та «Шериф» з Жихова. В результаті запеклої боротьби перемогли господарі поля з рахунком 4:3.

 Завітав в Жихове міський голова Середино-Будської міської ради Олександр Ген. Він передав привітання та подарунки від народного депутата України, лідера ПП «Наш край» на Сумщині Андрія Деркача родині з самим маленьким мешканцем села та жительці самого поважного віку. А сільських дітлахів від депутата пригостили морозивом.

Користуючись нагодою, Олександр Ген поспілкувався з директором Жихівського навчально-виховного комплексу. Вони разом оглянули приміщення навчального закладу та обговорили його готовність до нового навчального року, проблеми що потребують вирішення. Сумісно напрацювали деякі рішення відносно роботи місцевого закладу освіти.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь