A A A K K K
для людей із порушенням зору
СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

Відбулося засідання виконавчого комітету Середино-Будської міської ради

Дата: 03.09.2021 14:58
Кількість переглядів: 364

   У п’ятницю, 3 вересня, відбулося засідання виконавчого комітету Середино-Будської міської ради восьмого скликання під головуванням міського голови Олександра Гена.

  На порядок денний було винесено 12 питань. Першою була розглянута інформація начальника третього відділу Шосткинського районного центру комплектування та соціальної підтримки, підполковника Андрія Примаченко. Він проінформував членів виконавчого комітету про останні зміни в законодавстві, що стосуються роботи центру. Також були розглянуті питання організації призову громадян на військову службу за призовом осіб офіцерського складу, строкову військову та альтернативну (військову) службу, підготовки молоді до служби в Збройних Силах України, організації навчальних (перевірочних) військових зборів.

  Виносилося питання щодо стану розгляду запитів на публічну інформацію, що надійшли до Середино-Будської міської ради за вісім місяців 2021 року.

  Декілька питань стосувалися захисту інтересів і прав дітей. З відповідною інформацію доповідала начальник служби у справах дітей Середино-Будської міської ради Наталія Насирова.

  Також були прийняті рішення виконавчого комітету щодо присвоєння реквізитів об’єкту нерухомого майна.

  Традиційно, у ході засідання виконкому  міський голова обговорив зі старостами громади питання, що стосуються підпорядкованих ним територій.  Говорили про благоустрій сільських населених пунктів, проблемні питання, що там виникають та їх вирішення. Зокрема старости підіймали питання ремонту мереж вуличного освітлення, готовності до опалювального сезону закладів культури, освіти та медицини, видалення аварійних дерев, благоустрою населених пунктів.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь