A A A K K K
для людей із порушенням зору
СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

Середина-Буда відсвяткувала День міста

Дата: 06.09.2021 12:27
Кількість переглядів: 563

Фото без опису  У минулу неділю, 5 вересня, мешканці Середина-Буди відсвяткували день свого улюбленого міста.

  У рамках святкування, ще напередодні Дня міста заклади культури проведи декілька цікавих заходів.

  А 5 вересня вони розпочалися зранку з молебну за наше місто та всіх, хто в ньому живе. Оскільки в цей день ми ще й відзначаємо і     День визволення міста від фашистських загарбників, городяни віддали данину пам’яті загиблим землякам, що боронили свою Батьківщину від ворогів, поклавши квіти до меморіального комплексу у парку Мирщина.

Потім відбувся традиційний футбольний матч. Цього разу грали команди «Лідер» -  м. Середина-Буда та «Колос» - с. Чернацьке. Гра завершилася з рахунком 4:1 на користь «Колоса». Але будемо вважати, що в цьому матчі тих, хто програв не було. «Лідеру» довелося поділитися своїми гравцями, а саме їх гру цього разу, відмічали вболівальники з кращої сторони.

Святкування перемістилося до центру міста, де грала весела музика,  працювали різні атракціони для дітей та виїзні торгівельні точки з різноманітними товарами і наїдками. Аромати смачних страв, якими частували відпочиваючих, розносилися далеко за межі парку, заохочуючи городян приєднатися до святкування. Також працювала безоплатна фотобудка. Кожен рік біля неї збирається багато бажаючих зафіксувати свої приємні емоції у світлинах з друзями та рідними. І вже не перший рік таку можливість нам дарує народний депутат  України Андрій Деркач.

Велику концертну програму підготували артисти Середино-Будського Центру культури і дозвілля. Розпочали її діти – наші молоді таланти, які може бути, прославлятимуть у подальшому свій край.

Також взяли участь у концерті запрошені артисти з м. Дружба, які вже встигли полюбитися наших глядачам.

Привітав містян та гостів зі святом міський голова Середино-Будської міської ради Олександр Ген. «Хочу, щоб наше місто процвітало, росло, а люди стали добріше, багатше. Хочу, щоб ви пишалися нашим містом!», - зазначив міський голова та побажав всім здоров’я, благополуччя, добробуту та миру.

Завітали к нам на свято й гості. З привітаннями в Середина-Буду приїхали голова Шосткинської районної ради Вікторія Сокол та помічник народного депутата України Андрія Деркача, депутат Сумської обласної ради від ПП «Наш край» Валентин Добров.

«Кожне місто та район починаються саме з людей, з кожної родини, тому бажаю здоров’я, злагоди в сім’ях  та мирного неба над Серединабудщиною», - зазначила, зокрема,  Вікторія Сокол, вітаючи учасників свята від себе особисто та депутатського корпусу районної ради.

Валентин Добров передав ще й вітання від народного депутата України, лідера ПП «Наш край» на Сумщині Андрія Деркача. В подарунок від народного депутата та команди «Наш край» працювали безоплатні атракціони, дітей пригощали морозивом а ввечері відбулася феєрична, запальна дискотека, яку провів професійний діджей.

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь