A A A K K K
для людей із порушенням зору
СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

Відвідали підопічних

Дата: 07.09.2021 14:42
Кількість переглядів: 464

Фото без описуНа початку вересня працівники КЗ «Центр надання соціальних послуг» спільно зі службою у справах дітей Середино-Будської міської ради здійснили робочу поїздку за адресами проживання осіб, які отримують соціальні послуги у КЗ «ЦНСП» та проживають в селах Гутко-Ожинка, Нова Спарта, Рудня.

У с. Гутко-Ожинка відвідали сім’ю громадянки, яка перебуває під супроводом Центру як така, що опинилась у складних життєвих обставинах. До сім’ї за рішенням комісії з питань захисту прав дитини міської ради перед початком навчального року з реабілітаційного центру повернуто дитину. Помешкання прибране, мати готується до зими, заготовляє і консервує овочі. Діти пішли до школи 1 вересня, все необхідне для навчання матір’ю придбано.

У с. Нова Спарта відвідали родину, з якою працює служба у справах дітей щодо визначення статусу неповнолітньої дитини.

Під час роботи з сім’ями, де виховуються діти, начальником служби у справах дітей вивчались проблемні питання цих сімей, з метою сприяння у їх вирішенні.

У с. Рудня відвідали помешкання осіб похилого віку, які отримують послугу догляду вдома, з метою перевірки виконання індивідуальних графіків соціальним робітником Шеремет Н.В. та договору про надання соціальних послуг. Нарікань на роботу соцробітника немає. Також вивчили потреби підопічних Центру. Всі помешкання готові до зими, дрова завезені, триває збирання врожаю картоплі, помідорів.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь