A A A K K K
для людей із порушенням зору
СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

Телевізори – для хоспісного відділення Середино-Будської лікарні

Дата: 14.09.2021 14:39
Кількість переглядів: 1249

Продовжується співпраця Середино-Будської міської ради та фахівця по роботі з благодійними організаціями КЗ «Центр надання соціальних послуг» Середино-Будської міської ради Світлани Бєлік з

благодійною організацією «БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД «ФРОМ ХАРТ ЮЕЙ». У рамках цієї співпраці, сьогодні для хоспісного відділення КНП «Середино-Будська міська лікарня» були передані сім телевізорів (один для відділення, шість – для палат). В цей же день великий телевізор був підключений у відділені та пацієнти мали змогу передивлятися телепрограми і фільми у гарній якості.

Представник БО «БФ «ФРОМ ХАРТ ЮЕЙ» Олександр Морозов побував в Середина-Буді вперше наприкінці серпня поточного року. Тоді він, відвідавши лікарню, пообіцяв надати допомогу для хоспісного відділення, щоб його пацієнти мали більш комфортні умови.  

І от, такий подарунок до прийдешнього Дня людей похилого віку вже отриманий.

Перший заступник міського голови Середино-Будської міської ради Ірина Заплаткіна, що взяла участь у передачі телевізорів, висловила щиру вдячність благодійникам за таку значну допомогу. «Для людей, що за станом здоров’я обмежені у своїх можливостях та повинні постійно перебувати у лікарні дуже важливі зручні, комфортні умови. І ми завжди приділяли оснащенню цього відділення значну увагу, але, на жаль, коштом бюджету громади не маємо можливості вирішити всі існуючі питання. Тому значну роль у цьому відіграють благодійні організації, які надають допомогу. За це їм велике спасибі і сподіваюся на подальшу співпрацю», - зазначила Ірина Заплаткіна.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь