A A A K K K
для людей із порушенням зору
СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

Шанували працівників лісу Середино-Будської міської територіальної громади

Дата: 17.09.2021 19:58
Кількість переглядів: 398

Фото без опису  Сьогодні привітали працівників лісової галузі Серединобудщини з їх професійним святом – Днем працівника лісу. У Середино-Будському Центрі культури і дозвілля відбувся урочистий захід.

  З привітанням звернувся до лісівників міський голова Середино-Будської міської ради Олександр Ген. «У лісовому господарстві Серединобудщини працюють висококваліфіковані спеціалісти, які сумлінно і відповідально виконують свою роботу. Охороняючи лісові насадження, здійснюючи велику роботу з відновлення і примноження лісів, ви зберігаєте для майбутніх поколінь красу і багатство природи рідного краю. 

  Дуже важливим є те, що незважаючи на сьогоднішні негаразди в галузі,  ви працюєте, забезпечуєте роботою своїх працівників та приватних підприємців. Ваші підприємства вносять значний вклад у бюджет міської територіальної громади – 5 мільйонів 312 тисяч гривень, що складає майже 18,5 відсотків від загальних надходжень до бюджету громади! Ви не залишаєтесь осторонь та надаєте різну допомогу закладам освіти, культури, охорони здоров’я. За що вам те ж велике спасибі», - зазначив, зокрема, міський голова. З найкращими побажаннями Олександр Ген вручив грамоти за сумлінну працю та з нагоди професійного свята. Привітав своїх колег та також вручив грамоти директор ДП «Середино-Будське лісове господарство» Олександр Плужников. Колектив підприємства великий та багато його працівників були відзначені в цей день.

У святковому заході взяли участь заступник голови Шосткинської районної ради Ірина Шарамко, перший заступник голови Шосткинської районної державної адміністрації Віктор Губенко, генеральний директор ОКАП «Сумиоблагроліс», депутат Сумської обласної ради Олександр Буднік, які також привезли грамоти та подяками.

 Артисти Середино-Будського ЦКіД, діти та місцеві таланти дарили винуватцям свята свої музичні подарунки, чим створювали їм гарний настрій у цей прохолодний і похмурий день. А у фойе центру працювала виставка НПП «Деснянсько-Старогутський».

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь