A A A K K K
для людей із порушенням зору
СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

17 вересня – День позашкілля

Дата: 17.09.2021 20:01
Кількість переглядів: 449

Фото без опису  Сьогодні День позашкілля відсвяткували у Середино-Будському центрі дитячої та юнацької творчості. Традиційно до цього свята колектив і вихованці готуються заздалегідь. Кружковці показали, все чому їх навчили керівники. Відбулася концертна програма, виставка робіт, організовані фотозони, тощо. Гостям було на що подивитися. А відвідувачі центру зі своїми наставниками вкотре показали як багато у нас талановитих і розвинутих дітей.

  Від Середино-Будської міської ради привітала позашкільників зі святом керуючий справами (секретар) виконавчого комітету Ксенія П’ятниця. «Кожного дня ви творчо підходите до своєї роботи, з повагою та любов'ю працюєте з дітьми, розвиваєте творчу, інтелектуальну, духовну особистість, підтримуєте та допомагаєте відкрити юні обдарування.

  Не одне покоління учнівської молоді було виховане у стінах Центру дитячої та юнацької творчості. Багато цікавих зустрічей, різноманітних заходів, акцій було проведено за час роботи закладу, але найголовніше -  діти отримали змогу в позаурочний час знайти собі улюблену справу та досягти певних досягнень у ній», - зазначила Ксенія Іванівна та побажала всім міцного здоров’я, злагоди й любові, терпіння і мудрості.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь