A A A K K K
для людей із порушенням зору
СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

Відбулася нарада з питання готовності закладів освіти до опалювального сезону

Дата: 20.09.2021 19:43
Кількість переглядів: 516

Фото без опису   Підготовка до сталої роботи в осінньо-зимовий період є одним з найважливіших завдань органів місцевого самоврядування, керівників підприємств, установ і організацій. Так у п'ятницю відбулася нарада під головуванням першого заступника міського голови Середино-Будської міської ради Ірини Заплаткіної з в. о. начальника Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Тетяною Калістратовою, начальником фінансового управління Ольгою Ребенко та начальником відділу загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Лесею Сорока. В ході наради обговорювались питання щодо стану підготовки закладів освіти до опалювального періоду 2021 – 2022 років. Управлінням освіти, культури, молоді, спорту та туризму Середино-Будської міської ради  розроблені конкретні організаційні заходи та з підвідомчими закладами проведена відповідна робота щодо безперешкодного початку опалювального сезону, підписані акти готовності  закладів до роботи в опалювальний період (за участю представника Управління Держенергонагляду).

В ході активного діалогу були напрацьовані шляхи вирішення проблемних питань щодо підготовки закладів освіти до опалювального сезону 2021-2022 років.

Також, було обговорено питання забезпеченості організації харчування у закладах освіти згідно норм харчування та вимог часу.  Проведений аналіз законодавчих актів, які регламентують звільнення від плати за харчування у закладах освіти пільгових категорій громадян, за результатами наради було вирішено винести дане питання на розгляд виконкому Середино-Будської міської ради для приведення у відповідність спроможність фінансування безкоштовного харчування у закладах освіти.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь