A A A K K K
для людей із порушенням зору
СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

Олександр Ген передав спортивний інвентар Чернацькому НВК

Дата: 23.09.2021 11:53
Кількість переглядів: 276

Фото без опису  На минулому тижні відбулися зустрічі  міського голови Середино-Будської міської ради Олександра Гена з педагогічними колективами та батьківськими комітетами навчальних закладів громади. На зустрічах обговорювалися робочі питання шкіл та існуючі проблеми.

  У  минулу п’ятницю у Чернацькому навчально-виховному комплексі першою була озвучена проблема нестачі спортивного інвентарю для проведення уроків фізичної культури. З нею до міського голови звернувся вчитель фізкультури Віктор Лук’яненко. Слід зазначити, що в Чернацькому досвідчений, активний вчитель фізкультури, багато дітей займаються спортом, беруть участь у різних спортивних змаганнях, в селі існує футбольна команда. Але нестача спортивного інвентарю негативно впливає на якість підготовки спортсменів.

 І вже вчора, 22 вересня, міський голова передав для навчального закладу м’ячі для волейболу, футболу і баскетболу. За надану фінансову допомогу на придбання м’ячів, Олександр Ген висловив подяку ТОВ «Гетьманське» у особі Олександра Щебедько. Підприємство здійснює сільськогосподарську діяльність на території Чернацького і найближчих сіл та, в рамках соцугоди між товариством і Середино-Будською міською радою, надає допомогу сільським населеним пунктам. Завдяки такій плідній співпраці міської ради з бізнесом, у чернацькій школі уроки  фізкультури будуть більш продуктивними.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь