A A A K K K
для людей із порушенням зору
СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

Урочисте відкриття активного парку відбулося

Дата: 30.09.2021 16:09
Кількість переглядів: 472

Фото без опису  Сьогодні відбулося офіційне урочисте відкриття активного парку у Середино-Будській міській територіальній громаді. Погода цього разу посприяла проведенню спортивного свята.

  У ньому взяли участь голова Шосткинської районної державної адміністрації Оксана Тарасюк, голова Шосткинської районної ради Вікторія Сокол, перший заступник міського голови Середино-Будської міської ради Ірина Заплаткіна, в.о. начальника Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Середино-Будської міської ради Тетяна Калістратова.

Вітаючи з відкриттям Середино-Будського активного парку, Оксана Тарасюк висказала сподівання на те, що він не буде пустувати, судячи з того скільки дітей та молоді прийшли сюди сьогодні. А керівництву громади голова Шосткинської райдержадміністрації подякувала за участь у реалізації соціального проєкту «Активні парки-локації здорової України», що ініціював Президент України Володимир Зеленський.

Вікторія Сокол, вітаючи учасників свята, зокрема зазначила, що така локація, яка об’єднує сучасні технології та спорт, дуже важлива для здоров’я підростаючого покоління – майбутнього нашої громади та країни в цілому.

Також на відкритті парку були присутні школярі. Вони разом  з гостями взяли участь у веселій руханці, а потім фотографувалися у спеціально підготовленій фотозоні.

Логічним продовженням свята спорту стала легкоатлетична естафета для учнів 6-11 класів, присвячена Олімпійському тижню та відкриттю активного парку.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь