A A A K K K
для людей із порушенням зору
СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

Привітали освітян громади із професійним святом

Дата: 01.10.2021 17:46
Кількість переглядів: 434

Фото без опису   Сьогодні вітання з професійним святом приймали освітяни Середино-Будської міської територіальної громади.

   Для них у Центрі культури і дозвілля був організований святковий захід. На нього, з привітаннями завітали міський голова Середино-Будської міської ради Олександр Ген та депутат Сумської обласної ради від ПП «Наш край» Олексій Котляров.

  «Сьогодні ми відзначаємо свято тих, кому особливо вдячні за мудрість і доброту, душевну теплоту і щедрість. День працівників освіти – свято, яке об’єднує усіх: дітей, батьків, вихователів, вчителів, майстрів, викладачів. Саме ви - педагоги, вчителі, вихователі, наставники - терпляче і вміло відкриваєте юним світ знань, навчаєте жити за принципом добра і совісті, допомагаєте знайти своє місце в житті», - зокрема зазначив Олександр Ген, вітаючи освітян. Міський голова вручив грамоти та побажав всім міцного здоров’я, невичерпних творчих сил, натхнення, оптимізму  і довгої людської пам’яті.

Олексій Котляров зазначив, що вчителі передають дітям не тільки свої знання, а віддають часточку свого серця, вкладають в них душу, тому праця вчителя заслуговує особливої поваги і вдячності. Він також передав привітання від народного депутата України Андрія Деркача і вручив подяки з подарунками.

Потім колег привітала в.о. начальника Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Середино-Будської міської ради Тетяна Калістратова.

А концертну програму відкрили діти, які ділилися своїм співом, запальними танцями. Вони дуже старалися створити гарний настрій своїм вчителям, керівникам, вихователям у такий святковий день.

В фойє Центру була облаштована яскрава фотозона, де всі охочі мали змогу зробити красиві фото на згадку по сьогоднішнє свято.

Зі святом вас, працівники освіти!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь