A A A K K K
для людей із порушенням зору
СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

Літні люди громади не залишаються без уваги

Дата: 01.10.2021 17:48
Кількість переглядів: 480

  1 жовтня в усьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, а в нашій державі ще й День ветерана. Цей день – не тільки можливість нагадати всім про людський обов`язок бути турботливими та милосердними до шановної частини суспільства. Він дозволяє висловити глибоку пошану до людей, які закладали основу незалежної держави, є носіями кращих трудових традицій і духовних багатств.

  Середино-Будською міською радою та Комунальним закладом «Центр надання соціальних послуг» Середино-Будської міської ради постійно тримається на контролі питання щодо визначення і задоволення потреб людей похилого віку, осіб з інвалідністю, які проживають на території громади. До підтримки також залучаються благодійні організації, завдяки яким надаються продуктові набори, засоби захисту і гігієни тощо. За потребою таким особам надаються у прокат технічні засоби реабілітації (візки, ходунки, милиці). Організовується їх дозвілля: екскурсійні поїздки по історичних місцях Сумщини, участь у літературних годинах, зустрічах з письменниками рідного краю, які організовуються силами співробітників публічної бібліотеки. До ювілейних дат люди похилого віку отримують у подарунок солодощі і привітання від Середино-Будського міського голови.

Сьогодні, у Міжнародний день людей похилого віку та День ветерана, директор КЗ «Центр надання соціальних послуг» Олена Алексейцева, заступник директора Ніна Яцура, фахівець по роботі з благодійними організаціями Центру Світлана Бєлік відвідали за адресами проживання ветеранів війни та від імені голови Середино-Будської міської ради привітали їх зі святом, вручили солодощі і квіти.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь