СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

Розпочато ремонт відділення «Хоспіс» КНП «Середино-Будська міська лікарня»

Дата: 01.10.2021 17:51
Кількість переглядів: 1205

Фото без опису  До Дня людей похилого віку у Середино-Будській міській лікарні розпочато капітальний ремонт відділення «Хоспіс».

  Завдяки тісній плідній співпраці Середино-Будської міської ради, у особі міського голови Олександра Гена з благодійними організаціями, вдається вирішувати багато актуальних питань для населення громади.

 Так вже неодноразово надавалася значна допомога благодійною організацією «БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД «ФРОМ ХАРТ ЮЕЙ», зокрема для хоспісного відділення міської лікарні.

 Під час поїздки до Середина-Буди голова правління цієї благодійної організації Олександр Морозов, обговорював з головним лікарем КНП «Середино-Будська міська лікарня» Вікторією Муляр та фахівцем по роботі з благодійними організаціями КЗ «Центр надання соціальних послуг» Світланою Бєлік, потреби пацієнтів відділення та що там необхідно зробити для більш комфортного їх перебування у лікарні.

На даний час ведеться капітальний ремонт хоспісного відділення із забезпеченням санітарно-гігієнічних норм у приміщеннях.

 Необхідні будівельні матеріали, ремонтна бригада, та все, що необхідно для оснащення санітарних кімнат було доставлене благодійною організацією.  

Все, що заплановано зробити у хоспісному відділенні Середино-Будської міської лікарні направлене на покращення умов для людей з інвалідністю, тяжкохворих, людей, які потрапили у складні життєві обставини та потребують лікування і постійної медичної підтримки.

Велике спасибі благодійникам за таку значну допомогу для нужденних людей нашої громади.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь