A A A K K K
для людей із порушенням зору
СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

Стартувала акція «Створюємо ліси разом»

Дата: 07.10.2021 14:44
Кількість переглядів: 431

Фото без опису  Ліс – це свіже повітря та чисте довкілля. У рамках програми президента України «Зелена країна» лісівники Серединобудщини оголошують старт акції «Створюємо ліси разом».

   Саме 1 жовтня в день початку акції «Створюємо ліси разом» та з метою поширення знань про ліси, їх важливість для існування життя на планеті, покращення екологічної ситуації в країні, виховання в підростаючого покоління шанобливого ставлення до природи працівники Державного підприємства «Середино-Будське лісове господарство» відвідали найменших учнів  Опорного Середино-Будського  закладу загальної середньої освіти I-III ступенів №1.

Провели урок, розповівши про важливість лісу та правила поведінки в ньому, малеча активно відповідала на питання та задавала величезну кількість своїх питань. Діти всі молодці і нас як працівників лісової галузі тішить те, що сьогодні малеча цікавиться такими питаннями. Будемо продовжувати вести роботу аби лише виховати у підростаючого покоління любов до лісу та всього живого, що їх оточує.

Протягом проведення акції працівники підприємства планують висадити велику кількість дерев та провести ще ряд інформаційних пізнавально-розважальних заходів, особлива увага приділятиметься роботі з дітьми школи та учнівським лісництвом.

Долучитись до акції може кожен, адже Зелена країна – це наше майбутнє.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь