A A A K K K
для людей із порушенням зору
СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

У засіданні круглого столу Представництво Фонду ім. Фріхріха Еберта в Україні взяли участь фахівці Сумського обласного центру зайнятості

Дата: 08.10.2021 15:50
Кількість переглядів: 329

7 жовтня 2021 року у Конгрес-центрі Сумського державного університету відбулося засідання круглого столу в межах проєкту «Україна 4.0. Форсайт-дослідження соціально-економічних змін ринку праці та прогнозування професійних кваліфікацій з цифровими навичками».

 Організаторами заходу виступили Представництво Фонду ім. Фріхріха Еберта в Україні, Сумська облдержадміністрація та Сумський держуніверситет.

Учасники круглого столу обговорили результати проведеного дослідження змін характеру робочих місць та структури ринку праці в галузі сільського господарства (на підставі опитування керівників та представників 727 агропідприємств).

Дослідження представили доктор економічних наук, професорка, директорка навчально-наукового інституту бізнесу, економіки та менеджменту Сумського держуніверситету Тетяна Васильєва та координатора проектів Представництва Фонду ім. Фріхріха Еберта в Україні Олена Давліканова.

У засіданні круглого столу в межах проєкту «Україна 4.0. Форсайт-дослідження соціально-економічних змін ринку праці та прогнозування професійних кваліфікацій з цифровими навичками» взяли участь фахівці обласного центру зайнятості.

Відбулося обговорення з представниками бізнесу основних результатів дослідження.

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь