A A A K K K
для людей із порушенням зору
СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

Привітання міського голови з Днем захисників і захисниць України

Дата: 13.10.2021 10:53
Кількість переглядів: 541

Фото без описуШановні мешканці Середино-Будської міської територіальної громади!

Прийміть щирі привітання з Днем захисників і захисниць України, Днем Українського козацтва та зі світлим святом Покрови Пресвятої Богородиці!

Ці знаменні свята здавна нерозривно пов’язані між собою, символізують зв’язок поколінь, давню історичну традицію, а тому особливо шануються українським народом. Саме Пресвята Богородиця вважалася покровителькою та захисницею українського козацтва, а тепер і Українського війська. Адже своїми молитвами вона надавала воїнам сил у боротьбі з ворогом та покривала нас від зла.

Однак, цей день водночас урочистий та радісний, але разом з тим скорботний та сумний. Впродовж останніх років наші земляки беруть участь у бойових діях на Сході України, виявляючи патріотизм, стійкість, витримку й відповідальність, роблять усе можливе для захисту наших громадян, відстоюють територіальну цілісність нашої держави.

Найцінніше, що є в нашому житті – це мир, спокій і стабільність. Саме під захистом українських військових, завдяки самовідданості наших бійців, ми спокійно живемо у своїх домівках, трудимося на своїй землі під мирним небом. Висловлюю велику вдячність і повагу всім, хто стоїть в ім’я миру в Україні! Низький уклін всім героям, хто захищав і продовжує захищати цілісність і суверенітет нашої Держави! 

Бажаю нашим героям міцного здоров'я, добра і щастя, сили і незламної віри у перемогу. І щоб у нашій Україні запанував довгоочікуваний мир!

 Олександр Ген, міський голова Середино-Будської міської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь