A A A K K K
для людей із порушенням зору
СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

Вшанували захисників і захисниць Серединобудщини

Дата: 15.10.2021 12:05
Кількість переглядів: 385

Фото без опису  Напередодні значного для всіх українців державного свята - Дня захисників і захисниць України, в Середино-Будському Центрі культури і дозвілля відбувся урочистий захід, присвячений ньому.

  На урочистості були запрошені чоловіки і жінки, які носять військову форму, боронять державний кордон, вирішують питання територіальної оборони, учасники АТО.

 З привітанням звернувся до учасників свята міський голова Середино-Будської міської ради Олександр Ген. «Незламний козацький дух та глибока віра віками формували витривалий характер українців, давали наснагу в боротьбі за свободу і незалежність. Сьогодні це свято об’єднує цілі покоління захисників української держави: ветеранів, які боролися за свободу рідної землі у минулому столітті, бійців, які сьогодні гідно відстоюють суверенітет і територіальну цілісність України», - зазначив, зокрема, міський голова та побажав миру та злагоди країні, благополуччя і добробуту кожній родині. Ще Олександр Ген додав, що вважає причетними до цього свята не тільки військовослужбовців, а й всіх мешканців нашої громади. Саме завдяки спільним виваженим і правильним рішенням та діям мешканців Серединобудщини свого часу, сьогодні ми живемо в місцевості, де не чутно пострілів та вибухів.

Привітав присутніх зі святом начальник третього відділу Шосткинського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Андрій Примаченко. Він подякував учасникам АТО за активну громадську позицію. А потім вручив грамоти. Грамотою начальника Шосткинського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки був нагороджений Олександр Ген за вагомий особистий внесок у забезпечення суверенітету і територіальної цілісності держави, у розбудову територіальної оборони на території Шосткинського району.

З вітальним словом звернувся до присутніх в.о. начальника відділу прикордонної служби Середина-Буда І категорії Олексій Островський. Він, зокрема, зазначив, що це також свято волонтерів, лікарів та всіх, хто надавав різноманітну допомогу та підтримку військовослужбовцям, а потім вручив грамоти своїм колегам.

У скорбній хвилині мовчання, під звук метронома, який так нагадує серцебиття, учасники урочистостей віддали шану пам’яті загиблих захисників України.

Продовжилося свято концертом, що підготували артисти ЦКіД, артисти-аматори, маленькі таланти Середина-Буди, які дарували  винуватцям свята свої творчі подарунки та гарний настрій.

Урочистості та тематичні заходи щодо відзначення Дня захисників і захисниць України відбулися у закладах освіти і культури Середино-Будської міської територіальної громади.  

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь