A A A K K K
для людей із порушенням зору
СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

Озеленення школи в рамках акції «Створюємо ліси разом»

Дата: 15.10.2021 17:19
Кількість переглядів: 366

Фото без опису  Сьогодні головний лісничий Іван Степаненко завітав до Опорного Середино-Будського закладу загальної середньої освіти I-III ступенів №1 Середино-Будської міської ради, прийнявши на себе роль педагога: розповів школярам про важливість зелених насаджень на планеті про дбайливе ставлення до дерев та довкілля та провів майстер клас з висадки декоративних дерев і кущів.

  Працювали усі захоплено та натхненно, а результат спільної роботи потішив серце кожного учасника акції, адже вони дали життя новим декоративним рослинам, які з року в рік будуть рости, розвиватися, міцніти і радувати своєю красою.

«Озеленення пришкільної території має велике естетичне значення, але в першу чергу зелені насадження значно зменшують наявність пилу й диму в повітрі, відіграють своєрідну роль фільтру» - коментує директор Опорного Середино-Будського закладу загальної середньої освіти I-III ступенів №1 Олександр Коваленко.

Загалом під час озеленення об’єкту було висаджено біля вісімдесяти штук декоративних дерев і кущів. Проведений захід  в рамках акції «Створюємо ліси разом»  дав чудовий результат, для одних – це новий досвід, для інших – щоденна справа, але головна мета досягнута, і свій внесок у озеленення та благоустрій рідного краю лісівники Серединобудщини зробили.

Нагадаємо, 1 жовтня по всій Україні стартувала програма Президента України «Зелена країна», під час якої кожен охочий у будь-якому куточку країни зможе долучитися до заліснення області та країни загалом.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь