A A A K K K
для людей із порушенням зору
СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

Відбулося засідання сьомої сесії Середино-Будської міської ради

Дата: 25.10.2021 09:09
Кількість переглядів: 258

  У п’ятницю,  22 жовтня, відбулося засідання сьомої сесії Середино-Будської міської ради восьмого скликання.

 У роботі сесії взяли участь п'ятнадцять депутатів та були присутні керівники і представники комунальних установ, виконавчих органів, структурних підрозділів міської ради.

 На розгляд і затвердження депутатів виносилося більше  трьохсот проектів рішень.  

Першою перед депутатами ради виступила начальник фінансового управління Середино-Будської міської ради Ольга Ребенко. Вона представила проекти рішень стосовно затвердження звіту про виконання бюджету громади за 9 місяців поточного року та внесення змін до бюджету.

Міський голова Середино-Будської міської ради Олександр Ген, при обговоренні вказаних питань додав, що цього року бюджет приймався із дефіцитом. Коштів не вистачає на виплату заробітної плати. На даний час ведеться робота з вирішення цього питання, є певні напрацювання і домовленості. Міський голова висловив подяку депутатам всіх рівнів та різних політичних сил за відповідну підтримку і співпрацю.

Головний лікар КНП « Середино-Будська міська лікарня» Вікторія Муляр ознайомила депутатів зі звітом фінансового плану лікарні за ІІІ квартал. За цей рік у медичному закладі було багато зроблено. Значно покращені умови, виконані практично всі вимоги до закладу Національної служби здоров’я України. Придбаний кисневий концентратор, який дозволить безперебійно забезпечувати киснем 5-7 пацієнтів тощо. Як зазначив міський голова, все це дозволить нашій лікарні укладати додаткові пакети медичних послуг, становитися більш спроможною, а місцевим мешканцям отримувати якісні медичні послуги.

Ще депутати прийняли рішення щодо комунального майна, затвердили зміни до програми економічного та соціального розвитку громади, підтримали рішення стосовно доповнення переліку адміністративних послуг, що надає ЦНАП та стосовно надання мешканцям громади матеріальної допомоги на лікування.

У зв’язку зі змінами у діючому законодавстві, виникла необхідні приведення у відповідність до них нормативних документів ради. Тому на сесію були винесені питання щодо утворення старостинських округів та затвердження положення про них, щодо затвердження положення про громадське обговорення та були внесені зміни у положення про старосту.

Також депутати затвердили положення про звітування міського голови, постійних комісій депутатів і старост, підтримали внесення змін до структури апарату міської ради та інші.

Міський голова Олександр Ген вкотре звернувся до депутатів та просив їх ретельно вивчати рішення для їх доповнення і доопрацювання за потреби, доносити до своїх виборців інформацію про роботу ради. 

Загалом засідання сесії пройшло злагоджено та результативно.   

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь