A A A K K K
для людей із порушенням зору
СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

З 1 листопада заборонений лов риби на зимувальних ямах

Дата: 26.10.2021 08:36
Кількість переглядів: 243

Фото без опису

  З настанням зими у водоймах відбуваються великі зміни, які впливають на поведінку підводних мешканців. При зниженні температури у водоймах починається зимова міграція водних біоресурсів до місця зимівлі. В цей період у мешканців водойм різко знижується активність, практично повністю припиняється споживання їжі, уповільнюється інтенсивність росту, знижується частота серцевих скорочень, сповільнюються реакції на подразники, обмін речовин в організмі підтримується за рахунок накопичених влітку жирових запасів.

  З метою створення сприятливих умов для зимівлі водних біоресурсів, їх охорони, відтворення та раціонального використання, наказом Управління Державного агентства меліорації та рибного господарства у Сумській області від 20.10.2021 № 135 «Про встановлення заборони вилову біоресурсів на зимувальних ямах у водоймах Сумської області в період зимівлі 2021-2022 років» з 1 листопада і до закінчення зимового періоду 2022 року заборонено промисловий та любительський і спортивний вилов водних біоресурсів на зимувальних ямах у рибогосподарських водних об’єктах Сумської області.

   У випадку виявлення явищ задухи та загибелі водних біоресурсів слід негайно повідомляти на «гарячу» лінію рибоохоронного патруля: (096) 838-25-70, (0542) 77-90-13 та всеукраїнську безкоштовну «гарячу» лінію: 0-800-505-52-50 і інші природоохоронні органи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь