A A A K K K
для людей із порушенням зору
СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

У Шосткинській райдержадміністрації розлядали питання визначення ширини прикордонної смуги в районі

Дата: 28.10.2021 15:00
Кількість переглядів: 340

Фото без опису  У минулу п’ятницю, 22 жовтня в Шосткинській районній державній адміністрації під головуванням тимчасово виконуючого обов’язки голови Шосткинської райдержадміністрації Віктора Губенка відбулась робоча нарада з питання виконання розпорядження голови Сумської обласної державної адміністрації від 11.10. 2021 № 641-ОД «Про визначення ширини прикордонної смуги в межах Сумської області».

  У нараді взяли участь представники відділів прикордонної служби «Глухів», «Свеса», «Середина-Буда» 5 прикордонного загону Державної прикордонної служби України.

Обговорювалися питання утворення спільної робочої групи з 5 прикордонним загоном Державної прикордонної служби України та територіальними громадами Шосткинського району з метою практичного уточнення, встановлення та утримання на місцевості відповідних обмежувальних знаків; питання щодо визначення встановлення дорожніх знаків на відповідних територіях тощо.

Розпорядженням голови Шосткинської районної державної адміністрації від 25.10.2021 № 277-ОД «Про визначення ширини прикордонної смуги в межах Шосткинського району» утворено спільну робочу групу для визначення ширини прикордонної смуги.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь