A A A K K K
для людей із порушенням зору
СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

З професійним святом привітали працівників соціальної сфери

Дата: 05.11.2021 12:39
Кількість переглядів: 728

Фото без опису  Осінньої пори, у першу неділю листопада, відзначають професійне свято працівники соціальної сфери. Це свято людей, які щодня забезпечують реалізацію державної політики з питань соціального захисту, пенсійного забезпечення, зайнятості тощо. Вони віддають тепло своїх сердець і піклування про найменш захищені верстви населення. З-поміж найголовніших завдань, які стоять перед соціальними працівниками – це не забути, не загубити у щоденній метушні жодної людини, яка потребує допомоги, уваги та підтримки.

Сьогодні, напередодні професійного свята, у Середино-Будській міській раді привітали тих, хто завжди готовий прийти на допомогу, розділити чужі турботи та підтримати у нелегкий життєвий період.

Під час урочистого заходу з вітальним словом до працівників соціальної сфери звернулася перший заступник міського голови Середино-Будської міської ради Ірина Заплаткіна. Вона привітала всіх причетних до урочистої події з професійним святом,  побажала мудрості, терпіння та виваженості рішень у щоденній праці. Ірина Анатоліївна вручила грамоти і подяки 22 працівникам соцсфери, що працюють у різних установах, але роблять одну велику справу – допомагають людям.

Після церемонії вручення, привітали винуватців свята артистки вокального колективу «Полісські зорі» Середино-Будського Центру культури і дозвілля.

А особливим подарунком від них стала прем’єра пісень з нового репертуару.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь