A A A K K K
для людей із порушенням зору
СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ ГРОМАДСЬКОГО ОБГОВОРЕННЯ ЩОДО РЕОРГАНІЗАЦІЇ ЗАКЛАДУ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ НА ТЕРИТОРІЇ СЕРЕДИНО-БУДСЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

Дата: 05.11.2021 13:04
Кількість переглядів: 348

Фото без описуІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ ГРОМАДСЬКОГО ОБГОВОРЕННЯ ЩОДО РЕОРГАНІЗАЦІЇ ЗАКЛАДУ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ НА ТЕРИТОРІЇ Середино-Будської міської територіальної громади

На підставі рішення сьомої сесії Середино-Будської міської ради восьмого скликання від 22 жовтня 2021 року на обговорення виноситься ПРОЄКТ РІШЕННЯ Середино-Будської міської ради щодо реорганізації Старогутського навчально-виховного комплексу «заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів – заклад дошкільної освіти» Середино-Будської міської ради (додається).

З метою врахування думки жителів Середино-Будської міської територіальної громади щодо реорганізації Старогутського навчально-виховного комплексу «заклад загальної середньої освіти І – ІІІ ступенів – заклад дошкільної освіти» Середино-Будської міської ради у філію Опорного Середино-Будського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №2 Середино-Будської міської ради, запрошуємо вас долучитися до громадського обговорення проєкту рішення.

Обґрунтування.

Відповідно до ст. 32 Закону України «Про повну загальну середню освіту», рішення про утворення, реорганізацію, ліквідацію чи перепрофілювання (зміну типу) закладу загальної середньої освіти приймає його засновник (засновники).

Реорганізація і ліквідація закладів загальної середньої освіти у сільській місцевості допускаються лише після громадського обговорення проєкту відповідного рішення засновника.

Мережа закладів загальної середньої освіти формується відповідно до законодавства з урахуванням соціально-економічної та демографічної ситуації, а також відповідно до культурно-освітніх та інших потреб територіальної громади та/або суспільства.

Потреба в реорганізації  Старогутського навчально-виховного комплексу «заклад загальної середньої освіти І – ІІІ ступенів – заклад дошкільної освіти» Середино-Будської міської ради викликана необхідністю приведення діяльності закладів освіти до норм чинного законодавства та фінансово-економічними показниками.

         У зв’язку з дією постанови Кабінету Міністрів України “Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів, з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2” від 09 грудня 2020 р. № 1236 (зі змінами) та забороною масових зібрань, пропозиції та зауваження приймаються у письмовій формі із зазначенням особи та контактної інформації заявника за адресою: 41000, Сумська обл., Шосткинський р-н, м. Середина-Буда, вул. Сівер’янівська, 5, або на електронну адресу 02147823@mail.gov.ua.

Після отримання висловлених пропозицій та проведеного аналізу відбудеться оприлюднення результатів громадського обговорення на сайті Середино-Будської міської ради.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь