A A A K K K
для людей із порушенням зору
СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

Діти повернуться до шкіл і садочків

Дата: 15.11.2021 16:15
Кількість переглядів: 464

Фото без опису Сьогодні, 15 листопада, міський голова Середино-Будської міської ради Олександр Ген провів засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій міської ради.

 На розгляд виносилося питання стану захворюваності на COVID-19 в міській територіальній громаді, ефективність заходів, що були запроваджені для запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби СOVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2. 

Так, за інформацією головного лікаря КНП «Середино-Будська міська лікарня» Вікторії Муляр, за минулий тиждень було виявлено 59 нових випадків захворюваності на СOVID-19, одужало 56 осіб та 226 осіб отримали першу дозу вакцини. Станом на 15.11.2021 на лікуванні перебуває 130 осіб, з них: 3 медпрацівника і 7 дітей.

В результаті обговорення, члени комісії вирішили з 16 листопада відновити очне навчання у закладах освіти громади. Керівники шкіл та садочків громади зобов’язані забезпечити жорстке дотримання санітарних норм і карантинних вимог у навчальних закладах, а також контролювати стан захворюваності серед дітей. 

Дане рішення не стосується Старогутського навчально-виховного комплексу, де подовжено дистанційне навчання. Це пов’язано з тим, що у навчальному закладі не виконані вимоги щодо кількості вакцинованих працівників, як того вимагають нормативні документи. А саме: троє із десяти педагогічних працівників принципово не дають згоди на вакцинацію. Нажаль, від такої «принциповості» страждають діти, які не можуть одержувати якісне навчання.

Учні ж та вихованці інших закладів освіти вже завтра зможуть повернутися до них за новими знаннями.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь