A A A K K K
для людей із порушенням зору
СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

«16 днів активізму проти насильства щодо жінок та дівчат»

Дата: 24.11.2021 09:20
Кількість переглядів: 203

Фото без описуВ Україні реалізується Проект ООН Жінки «Просування гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок в рамках реформи децентралізації в Україні». Проект виконується Структурою ООН Жінки спільно з Міністерством розвитку громад та територій України на період 2019-2022 років у Сумській області за фінансування Уряду Канади.

16 вересня 2020 року Уряд України затвердив Концепцію комунікації у сфері гендерної рівності. Основна мета документу - покращення розуміння суті, завдань державної гендерної політики та сприйняття її як невід’ємної складової демократичної і правової держави, подолання гендерних стереотипів в суспільстві, проявів гендерно зумовленого насильства, сексизму та впровадження рівності чоловіків і жінок як стандарту для українського суспільства.

В рамках дотримання Концепції комунікації у сфері гендерної рівності з 25 листопада по 10 грудня 2021 року проводиться національна кампанія «16 днів активізму проти насильства щодо жінок та дівчат». ООН Жінки пропонує низку відео на цю тему, які можна передивитися за посиланням:  https://www.youtube.com/channel/UCysCN-5GnOU2jkPDmFlllPw/videos

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь