A A A K K K
для людей із порушенням зору
СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

Обговорили планові завдання і не тільки

Дата: 24.11.2021 11:56
Кількість переглядів: 236

Фото без опису24.11.2021 директор КЗ «Центр надання соціальних послуг» Олена Алексейцева провела нараду з працівниками закладу, на якій було обговорено поточні організаційні питання.

На початку наради Олена Алексейцева вручила Грамоту голови Середино-Будської міської ради та Подяки директора КЗ «ЦНСП» з нагоди минулого професійного свята соціальним робітникам, які через хворобу не мали можливості бути присутніми на урочистостях. Також директор передала від імені голови Середино-Будської міської ради Олександра Гена соціальним робітникам по м. Середина-Буда сумки на колесах для забезпечення доставки продуктів харчування підопічним особам.

У ході наради співробітників КЗ «ЦНСП» ознайомлено з наказом МОЗ України від 01.11.2021 № 2393 «Про затвердження змін до Переліку професій, виробництв та організацій, працівники яких підлягають обов'язковим профілактичним щепленням», яким визначено, що обов’язковій вакцинації підлягають працівники установ і закладів, які надають соціальні послуги. Зазначений наказ набирає чинності з 09.12.2021. На сьогоднішній день стан охоплення працівників закладу вакцинацією від коронавірусної інфекції становить 89%. Вкотре наголошено на безумовному виконанні протиепідемічних вимог «червоної» карантинної зони працівниками центру.

Обговорили планові завдання робочого тижня.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь