A A A K K K
для людей із порушенням зору
СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

«Час плине, а пам’ять залишається»

Дата: 29.11.2021 09:31
Кількість переглядів: 410

Фото без опису До Дня пам’яті жертв голодомору в Середино-Будській дитячій бібліотеці -філії з учнями початкових класів опорного Середино-Будського ЗЗСО I-III ступенів №1 була проведена виховна година-пам’яті «Час плине, а пам’ять залишається». Діти з великим болем слухали розповідь про жахливі роки, які спіткали народ України. Працівники бібліотеки спонукали присутніх замислитись над питанням «Крихта хліба – багато це чи мало?».

 З метою гідного вшанування пам’яті жертв геноциду українського народу та Дня пам’яті жертв голодомору в Середино-Будській дитячій бібліотеці-філії також була організована виставка-інсталяція «НЕЗАБУДКИ ПАМ’ЯТІ» у формі темного кубу, як символу вічності та оформлена білими ангелами, виготовленими нашими читачами. В інсталяції представлені томи Національної КНИГИ ПАМ’ЯТІ жертв голодомору 1932-1933 років із всіх областей України. Біля кожного тому книги розміщені білі янголи, як символи невинних жертв голодомору та колоски збіжжя.

Маленькі відвідувачі бібліотеки також долучилися до майстер-класу по виготовленню пам’ятного знаку – квітки незабудки – НЕ ЗАБУДЬ ПРО ГОЛОДОМОР. Кожен учень в цей день прикріпив символічну квітку-незабудку на карту України, яка нагадує нам, що ми не маємо права забути мільйони безневинних жертв і ті трагічні сторінки нашої історії, які і досі примушують стискатися людські серця!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь