A A A K K K
для людей із порушенням зору
СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

3 ГРУДНЯ ВІДБУДЕТЬСЯ ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ОНЛАЙН-МАРАФОН «КОМУНІКАЦІЯ – ПАРТНЕРСТВО – ВІДКРИТІСТЬ»

Дата: 02.12.2021 09:47
Кількість переглядів: 306

  У Міжнародний день людей з інвалідністю з 10:00 до 18:00 Урядовий уповноважений з прав осіб з інвалідністю організовує проведення Всеукраїнського онлайн-марафону «Комунікація – Партнерство – Відкритість»

  Участь у заході візьмуть керівники центральних органів виконавчої влади, обласних державних адміністрацій, регіональні представники Урядового уповноваженого з прав осіб з інвалідністю.

  Під час проведення онлайн-марафону, відповідно до його Плану-графіка здійснюватиметься підключення до центральної студії в Секретаріаті Кабінету Міністрів України керівників міністерств, які поінформують про проведену міністерствами роботу з питань соціальної підтримки людей з інвалідністю, поділяться планами такої роботи на 2022 рік та відповідатимуть на запитання, які найбільш хвилюють людей з інвалідністю.

Зокрема, підніматимуться питання доступності для людей з інвалідністю соціальних, медичних, освітніх послуг, а також інші питання, які пов´язані з дотриманням їх прав та законних інтересів.

Пряма трансляція заходу відбуватиметься на YouTube – каналі Кабінету Міністрів України.

Під час онлайн-трансляції марафону буде можливість поставити запитання, якщо Ви надішлете його на електронну адресу: marafon3122021@gmail.com.

План-графік проведення Всеукраїнського онлайн-марафону «Комунікація –Партнерство – Відкритість»: за посиланням https://www.kmu.gov.ua/events/3-grudnya-vseukrayinskij-onlajn-marafon-komunikaciya-partnerstvo-vidkritist

Джерело: http://sm.gov.ua/uk/arkhiv1/27501-3-hrudnya-vidbudetsya-vseukrayinskyy-onlayn-marafon-komunikatsiya--partnerstvo--vidkrytist.html

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь