A A A K K K
для людей із порушенням зору
СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

З увагою до людей з обмеженими можливостями

Дата: 06.12.2021 10:17
Кількість переглядів: 249

Фото без описуУ п’ятницю, 3 грудня,  у рамках відзначення Міжнародного дня людей з обмеженими можливостями директор закладу Олена Алексейцева, фахівець по роботі з благодійними організаціями Центру Світлана Бєлік, фахівець із соціальної роботи Ганна Артеменко взяли участь у засіданні «круглого» столу за участю представників відділу соціального захисту населення, закладів освіти міської ради з метою обговорення стану виконання основних завдань із соціального захисту осіб з інвалідністю, визначених законодавчими документами.

До Міжнародного Дня людей з обмеженими можливостями, двом особам з інвалідністю, які не здатні до пересування, КЗ «ЦНСП» передано підгузки для забезпечення належного догляду. Одній особі з інвалідністю з числа учасників АТО вручений набір для особистої гігієни за рахунок благодійної допомоги.

За кошти КЗ «ЦНСП» для дітей з обмеженими можливостями спільно з Центром дитячої та юнацької творчості організовано ряд творчих і розважальних заходів, метою яких є виховання толерантного ставлення до осіб, які потребують особливої уваги. Запрошені діти стали активними учасниками руханок, конкурсів, відвідали виставки творчих робіт вихованців ЦДЮТ, стали учасниками майстер-класу по виготовленню новорічних прикрас, мали змогу сфотографуватись у новорічній фотозоні, яку підготували керівники гуртків ЦДЮТ до новорічно-різдвяних свят. Наприкінці свята для гостей було організовано «солодкий» стіл. Від імені Середино-Будської міської ради директор КЗ «ЦНСП» Олена Алексейцева висловила подяку батькам, педагогам, соціальним працівникам, волонтерам - усім, хто опікується людьми з інвалідністю.

«Надання щоденної підтримки й допомоги особам, які того потребують – реальний вияв милосердя, людяності та любові до ближнього. Нехай ваша щоденна турбота допомагає людям забувати про труднощі, а їх серця наповнюються теплотою і впевненістю в завтрашньому дні» - зазначила Олена Алексейцева.

За ініціативи КЗ «ЦНСП» та колективу супермаркету «Аврора» (директор Катерина Степаненко) до Міжнародного дня людей з обмеженими можливостями проведено акцію по збору коштів для надання адресної допомоги одній особі з інвалідністю, яка потребує постійного догляду. На зібрані кошти придбано засоби особистої гігієни, побутова хімія і продукти харчування.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь