СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

Відбулися урочистості з нагоди Дня місцевого самоврядування

Дата: 08.12.2021 17:02
Кількість переглядів: 452

Фото без опису Вчора, 7 грудня, працівники органів місцевого самоврядування відзначили своє професійне свято. Відбулися урочистості і у Середино-Будській міській раді. У день свята до міської ради завітали перший заступник голови Шосткинської районної державної адміністрації Оксана Тарасюк і заступник голови Шосткинської районної ради Ірина Шарамко. Вони звернулися до колективу ради з привітаннями.

 «З нагоди свята висловлюю вдячність усім працівникам органів місцевого самоврядування за нелегку працю. Вам випала почесна і відповідальна місія – представляти громади, знати їх проблеми й докладати зусиль для їх вирішення. Бажаю міцного здоров’я, щастя, нових здобутків у роботі, родинного затишку та здійснення всіх ваших життєвих планів та задумів. Нехай цей святковий день додає всім нам натхнення і наполегливості у спільній справі подальшого розвитку громади, зміцнення авторитету нашої держави», - зазначила, зокрема, Оксана Тарасюк. Вона вручила грамоти Оксані Бабіній, головному спеціалісту відділу правової роботи та управління персоналом апарату Середино-Будської міської ради та Наталії П’ятниці,  начальнику відділу соціального захисту населення апарату Середино-Будської міської ради.

З найкращими побажаннями звернулася до винуватців свята Ірина Шарамко та відзначила подякою Шосткинської районної ради Ксенію П'ятницю, керуючого справами (секретаря) виконавчого комітету Середино-Будської міської ради за сумлінну багаторічну плідну працю, високий професіоналізм, особистий внесок у розвиток територіальної громади та з нагоди Дня місцевого самоврядування.

Привітав колег з професійним святом міський голова Середино-Будської міської ради Олександр Ген.

Олександр Григорович зазначив, що колектив ради складається із професійних, відповідальних, обізнаних посадовців, кожен, з яких на своєму місці робить значний внесок у вирішення нагальних для громади питань. Міський голова побажав учасникам урочистостей здоров’я, наснаги, виваженості та поважного ставлення до громадян, що звертаються у раду.

Олександр Григорович вручив грамоти та подяки: Людмилі Бордачовій, головному спеціалісту фінансово-господарського відділу апарату Середино-Будської міської ради; Інні Зевакіній, начальнику відділу земельних відносин та екології апарату Середино Будської міської ради; Тетяні Коваленко, начальнику відділу доходів та фінансів галузей виробничої сфери Фінансового управління Середино-Будської міської ради; Володимиру Махоньку, заступнику міського голови з питань діяльності виконавчих органів влади житлово-комунального господарства, архітектури та будівництва Середино-Будської міської ради; Ользі Азаровій, провідному спеціалісту загального відділу апарату Середино-Будської міської ради; Владиславу Плужнікову, головному спеціалісту відділу «Центр надання адміністративних послуг» апарату Середино-Будської міської ради; Олександру Поляниці, головному спеціалісту з інформаційних технологій апарату Середино-Будської міської ради; Дарині Степаненко, державному реєстратору відділу «Центр надання адміністративних послуг» апарату Середино-Будської міської ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь