СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

Відбулися урочистості з нагоди Дня місцевого самоврядування

Дата: 08.12.2021 17:02
Кількість переглядів: 444

Фото без опису Вчора, 7 грудня, працівники органів місцевого самоврядування відзначили своє професійне свято. Відбулися урочистості і у Середино-Будській міській раді. У день свята до міської ради завітали перший заступник голови Шосткинської районної державної адміністрації Оксана Тарасюк і заступник голови Шосткинської районної ради Ірина Шарамко. Вони звернулися до колективу ради з привітаннями.

 «З нагоди свята висловлюю вдячність усім працівникам органів місцевого самоврядування за нелегку працю. Вам випала почесна і відповідальна місія – представляти громади, знати їх проблеми й докладати зусиль для їх вирішення. Бажаю міцного здоров’я, щастя, нових здобутків у роботі, родинного затишку та здійснення всіх ваших життєвих планів та задумів. Нехай цей святковий день додає всім нам натхнення і наполегливості у спільній справі подальшого розвитку громади, зміцнення авторитету нашої держави», - зазначила, зокрема, Оксана Тарасюк. Вона вручила грамоти Оксані Бабіній, головному спеціалісту відділу правової роботи та управління персоналом апарату Середино-Будської міської ради та Наталії П’ятниці,  начальнику відділу соціального захисту населення апарату Середино-Будської міської ради.

З найкращими побажаннями звернулася до винуватців свята Ірина Шарамко та відзначила подякою Шосткинської районної ради Ксенію П'ятницю, керуючого справами (секретаря) виконавчого комітету Середино-Будської міської ради за сумлінну багаторічну плідну працю, високий професіоналізм, особистий внесок у розвиток територіальної громади та з нагоди Дня місцевого самоврядування.

Привітав колег з професійним святом міський голова Середино-Будської міської ради Олександр Ген.

Олександр Григорович зазначив, що колектив ради складається із професійних, відповідальних, обізнаних посадовців, кожен, з яких на своєму місці робить значний внесок у вирішення нагальних для громади питань. Міський голова побажав учасникам урочистостей здоров’я, наснаги, виваженості та поважного ставлення до громадян, що звертаються у раду.

Олександр Григорович вручив грамоти та подяки: Людмилі Бордачовій, головному спеціалісту фінансово-господарського відділу апарату Середино-Будської міської ради; Інні Зевакіній, начальнику відділу земельних відносин та екології апарату Середино Будської міської ради; Тетяні Коваленко, начальнику відділу доходів та фінансів галузей виробничої сфери Фінансового управління Середино-Будської міської ради; Володимиру Махоньку, заступнику міського голови з питань діяльності виконавчих органів влади житлово-комунального господарства, архітектури та будівництва Середино-Будської міської ради; Ользі Азаровій, провідному спеціалісту загального відділу апарату Середино-Будської міської ради; Владиславу Плужнікову, головному спеціалісту відділу «Центр надання адміністративних послуг» апарату Середино-Будської міської ради; Олександру Поляниці, головному спеціалісту з інформаційних технологій апарату Середино-Будської міської ради; Дарині Степаненко, державному реєстратору відділу «Центр надання адміністративних послуг» апарату Середино-Будської міської ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь