A A A K K K
для людей із порушенням зору
СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

Користуйтесь електронним сервісом «Електронний кабінет» Державної податкової служби України

Дата: 13.12.2021 09:24
Кількість переглядів: 241

Фото без опису Головне управління ДПС у Сумській області повідомляє, що фізичні особи - платники податків мають можливість через електронний сервіс «Електронний кабінет» Державної податкової служби України (далі - ДПС) подати заяви на проведення реєстрації, внесення змін та отримання відомостей з Державного реєстру фізичних осіб - платників податків ДПС без безпосереднього звернення до Державних податкових інспекцій.

Інформаційно-телекомунікаційна система «Електронний кабінет» - це зручний та ефективний електронний сервіс для формування та подання вищезазначених заяв, особливо в період пандемії. Такий спосіб взаємодії з податковою службою не тільки зберігає час, та й убезпечить платників податків від загрози підхопити небезпечну хворобу.

Заява за формою № 1ДР - це облікова картка фізичної особи - платника податків, яка є водночас заявою для реєстрації у Державному реєстрі фізичних осіб - платників податків (далі - Державному реєстрі) ДПС.

Заява за формою № 5ДР - це заява про внесення змін до Державного реєстру, яка подається протягом місяця після змін в обліковій картці фізичної особи - платника податків.

Заява за формою № 10ДР - це заява щодо отримання відомостей з Державного реєстру про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків.

Порядок заповнення заяв за формами №142 1ДР, 5ДР та 10ДР в «Електронному кабінеті» надається в додатках 1, 2, 3.

Додаток 1.  Облікова картка фізичної особи-платника податків за формою № 1ДР в "Електронному кабінеті".

Додаток 2.  Заява про внесення змін до Державного реєстру фізичних осіб-платників податків за формою №5ДР в "Електронному кабінеті".

Додаток 3.  Отримання відомостей з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків за формою №10ДР в "Електронному кабінеті".


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь