A A A K K K
для людей із порушенням зору
СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

Звернення міського голови Середино-Будської міської ради Олександра Гена з нагоди Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС

Дата: 14.12.2021 07:58
Кількість переглядів: 289

Фото без опису Шановні ліквідатори аварії на ЧАЕС та жителі Середино-Будської міської територіальної громади!

Щороку, 14 грудня, у дату завершення будівництва саркофага над зруйнованим четвертим енергоблоком Чорнобильської АЕС, ми вшановуємо героїв-ліквідаторів найбільшої техногенної катастрофи у світі – аварії на Чорнобильській атомній електростанції.

 Чорнобиль – не лише велика трагедія, а й символ безмежної мужності багатьох тисяч наших земляків: пожежників, експлуатаційного персоналу Чорнобильської атомної електростанції, військовослужбовців, будівельників, учених, медиків, які брали участь у ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС. У 1986 році ліквідатори аварії на Чорнобильській АС здійснили неоціненний подвиг. Свідомі свого обов’язку і високої відповідальності перед майбутніми поколіннями, вони самовіддано, жертовно і без примусу ступили в ядерний вогонь та приборкали його, назавжди вкарбувавши свої імена в історію.

Тож щиро дякуємо та схиляємо голови перед тими, хто поклав своє життя та здоров’я на вівтар порятунку десятків мільйонів людей. Світла і вічна пам’ять загиблим героям-ліквідаторам та тим, хто відійшов у вічність опісля!

Шановні ліквідатори! Зичимо вам і вашим рідним міцного здоров'я, життєвої енергії, щастя, добра та злагоди, спокою та довгих років життя!

Шановні мешканці громади! Цінуймо і бережімо Землю, ставмося з повагою до всього, дарованого природою, будьмо мудрими та раціональними!

Олександр Ген, міський голова Середино-Будської міської ради.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь