A A A K K K
для людей із порушенням зору
СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

Продовжуються рейди мобільної групи з контролю за дотриманням протиепідемічних заходів

Дата: 16.12.2021 14:27
Кількість переглядів: 266

Фото без опису На минулому тижні мобільна група з контролю за дотриманням протиепідемічних заходів, до складу якої  включені працівники міської ради, Держпродспоживслужби, Національної поліції провели чергові вісім рейдів. Під час рейдів, на дотримання протиепідемічних вимог і наявність сертифікатів про вакцинацію у працівників, були перевірені міські магазини продовольчих і промислових товарів, міський ринок, перукарні та перевізники, що здійснюють пасажирські перевезення.

 За результатами проведених рейдів було складено вісім протоколів про адміністративні правопорушення. Робота мобільної групи продовжуватиметься й надалі. Вона проводитиме інформаційно-роз’яснювальну роботу  серед населення, колективів підприємств, установ, організацій щодо необхідності дотримання протиепідемічних обмежень та відповідних нормативних документів, зокрема, постанови Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2020 року № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби СОVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» та контролюватиме їх виконання.

Просимо мешканців громади дотримуватися  встановлених карантинних норм та ставитися до свого здоров’я і здоров’я оточуючих відповідально.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь