A A A K K K
для людей із порушенням зору
СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

21 грудня – день народження Державної служби зайнятості

Дата: 21.12.2021 08:42
Кількість переглядів: 359

Державна служба зайнятості була створена на підставі постанови Кабінету Міністрів Української РСР від 21.12.1990 № 381 «Про створення державної служби зайнятості в Українській РСР» шляхом перебудови діючої на той час служби працевлаштування на спеціалізовану службу, до завдань якої належить забезпечення комплексного вирішення питань, пов’язаних з регулюванням зайнятості населення, професійною орієнтацією, працевлаштуванням, соціальною підтримкою тимчасово непрацюючих громадян. Основним законодавчим актом, який регулював діяльність новоствореної державної служби зайнятості, був Закон України «Про зайнятість населення» від 01.03.1991 № 803-ХІІ (втратив чинність з 01.01.2013 у зв’язку з прийняттям Верховною Радою України Закону України «Про зайнятість населення» від 05.07.2012 № 5067-VI).

Цього року 21 грудня Служба зайнятості відзначатиме 31-річчя від дня створення.

Рік, який минає для служби зайнятості, як і для всієї держави проходить під знаком реформування і визначає нову якість соціальної політики держави.

Сьогодні перелік послуг для безробітних громадян вже не обмежуються лише підбором роботи. Вони можуть отримати кваліфіковану допомогу профконсультантів, взяти участь у громадських та інших роботах тимчасового характеру та багато іншого.

Щирі вітання усім працівникам служби зайнятості, а також усім, хто стояв у витоків створення служби з Днем народження. Миру і злагоди, міцного здоров’я, успіхів, завзяття та оптимізму, віри, надії і любові.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь