A A A K K K
для людей із порушенням зору
СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

Відбулося засідання восьмої сесії Середино-Будської міської ради

Дата: 24.12.2021 14:09
Кількість переглядів: 419

Фото без опису Сьогодні, 24 грудня, відбулося друге пленарне засідання восьмої сесії Середино-Будської міської ради восьмого скликання  під головуванням міського голови Олександра Гена. У роботі сесії взяли участь 16 депутатів.

 Першими на розгляд депутатів були винесені питання щодо внесення змін до бюджету та затвердження бюджету міської територіальної громади на 2022 рік. З відповідними проектами рішень ознайомила присутніх начальник фінансового управління Ольга Ребенко.

 Міський голова зазначив, що цей рік закінчується не дуже гарно у фінансовому плані, але при розрахунку бюджету громади на наступний рік максимально були враховані всі проблеми минулого року, всі зміни законодавства, що мають вплив на доходні та видаткові частини бюджету.

Керівник  КНП «Середино-Будська міська лікарня» Вікторія Муляр доповіла з питання щодо внесення змін до статуту підприємства, пов’язаних зі зміною назви посади керівника закладу.

Також депутати підтримали внесення змін до програми соціального і економічного розвитку громади,  програми соціального захисту та затвердили Правила благоустрою населених пунктів міської територіальної громади.

Ще депутати міської ради підтримали питання відносно звернення до Президента України з приводу скасування постанови  КМУ від 3.11.2021 № 1147. Як пояснив Олександр Ген, цією постановою вносяться зміни до розрахунку відносно оцінки земель та зменшується розмір орендної плати на землю для підприємств енергетичної галузі і залізниці. Як наслідок, все це негативно вплине на доходи бюджетів міст й громад.

В ході засідання були прийняті тарифи на платні соціальні послуги у КЗ «Центр надання соціальних послуг». Вони дещо збільшилися. На це вплинуло збільшення частини показників, що використовуються при розрахунку тарифів. А ще депутати затвердили розрахунок вартості послуг перебування у «кризовій кімнаті» відділення «Денний центр соціально-психологічної допомоги особам, постраждалим від домашнього насильства або насильства за ознакою статі». До речі, наш центр поки єдиний у Шосткинському районі.

На останок, як завжди, були розглянуті земельні питання.

Всі питання, що були винесені на порядок денний, були прийняті одноголосно. Засідання сесії відбулося результативно і злагоджено.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь