A A A K K K
для людей із порушенням зору
СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

УВАГА! ШТОРМОВЕ ПОПЕРЕДЖЕННЯ!

Дата: 17.01.2022 21:12
Кількість переглядів: 145

Фото без опису За повідомленням Сумського обласного  центру з гідрометеорології, протягом доби 18 січня по Сумській області очікуються пориви північно-західного вітру 17-22 м/с, на дорогах ожеледиця, (І-й рівень небезпечності, жовтий)

На території Сумської області очікується сніг, слабка хуртовина. Температура повітря протягом доби 2-7° морозу.

19 січня відбудеться подальше зниження температури. Очікується місцями невеликий сніг, на дорогах ожеледиця. Вітер південний, 5-10м/с. Температура повітря вночі 10-15° морозу, вдень 5-10° морозу.

За інформацією Служби автомобільних доріг у Сумській області, у зв'язку з прогнозованим погіршенням погодних умов, розгортається штаб із протидії загрозам ускладнення дорожнього руху у приміщенні Служби.

Дорожники закликають усіх учасників дорожнього руху неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху, швидкісних режимів і тримати дистанцію під час керування транспортними засобами, перед виїздом з дому перевіряти технічний стан автомобіля, забезпечити запаси палива та теплого одягу на випадок надзвичайних ситуацій.

Для оперативного реагування на надзвичайні ситуації на автомобільних дорогах державного значення Сумської області цілодобово працює гаряча лінія Служби автомобільних доріг у Сумській області за телефоном +38-050-307-56-92.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь