A A A K K K
для людей із порушенням зору
СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

Про формування нового складу громадської ради при Шосткинській районній державній адміністрації

Дата: 18.01.2022 14:01
Кількість переглядів: 173

Фото без опису    Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 3 листопада 2010 р. № 996 (зі змінами) проводиться робота по формуванню нового складу громадської ради при Шосткинській районній державній адміністрації (далі – громадська рада).

     Розпорядженням голови Шосткинської районної державної адміністрації від 21.12.2021 № 318-ОД утворена ініціативна група з підготовки установчих зборів для формування нового складу громадської ради при Шосткинській районній державній адміністрації (далі – ініціативна група).

     Установчі збори для формування нового складу громадської ради при Шосткинській районній державній адміністрації (далі – установчі збори) будуть проведені відповідно до Типового положення про громадську раду при міністерстві, іншому центральному органі виконавчої влади, Раді міністрів Автономної Республіки Крим, обласній, Київській та Севастопольській міській, районній, районній у мм. Києві та Севастополі державній адміністрації, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 3 листопада 2010 р. № 996 (зі змінами).

Відповідно до протоколу № 1 від 23.12.2021 засідання ініціативної групи з 14 січня 2022 року розпочинається прийом документів для участі в установчих зборах для формування нового складу громадської ради.

Орієнтовно установчі збори відбудуться 16 березня 2022 року.

Початок засідання: о 10:00 годині. 

Місце проведення: м. Шостка, вул. Свободи, 54, мала зала Шосткинської районної державної адміністрації.

     Запрошуємо інститути громадянського суспільства делегувати своїх представників для участі в установчих зборах по формуванню нового складу громадської ради. Документи подаються у паперовому вигляді за адресою: м. Шостка, вул. Свободи, 54 к. (2 поверх Шосткинської районної державної адміністрації) та у сканованому вигляді на електронну адресу shstgrada@gmail.com.

     Повідомлення про проведення установчих зборів для формування нового складу громадської ради при Шосткинської районної державної адміністрації з зазначенням орієнтовної дати, часу, місяця, порядку проведення установчих зборів; вимог до інститутів громадянського суспільства та кандидатів, яких вони делегують до складу громадської ради; переліку документів, які необхідно подати кандидатам разом із заявою для участі в установчих зборах; строки подання документів; відомості про склад ініціативної групи; відповідальної особи, оприлюднено на офіційному вебсайті Шосткинської районної державної адміністрації в розділі «Громадська рада» - Формування нового складу громадської ради (за посиланням http://shst.sm.gov.ua/index.php/uk/11785).

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь