A A A K K K
для людей із порушенням зору
СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

У 2021 році «Сумигаз Збут» поставив клієнтам 239,5 млн кубометрів газу та понад 2 млн кВт*год електроенергії

Дата: 20.01.2022 16:24
Кількість переглядів: 158

Протягом 2021 року року побутові споживачі ТОВ «Сумигаз Збут», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», спожили 234,7 млн кубічних метрів газу; юридичні особи придбали 4,8 млн кубометрів газу та 2,1 млн кВт*год електроенергії.

Компанія забезпечила безперебійні поставки енергоресурсів усім своїм клієнтам та підтвердила статус надійного постачальника.

«Минулий рік приніс чимало викликів, найскладнішим з яких стала світова енергетична криза і, як наслідок, – значний ріст вартості ресурсу. Однак попри нестабільність на енергоринку, ми докладали максимум зусиль, щоб і побутові споживачі, і бізнес-клієнти не відчували незручностей, були забезпечені ресурсом та якісним сервісом», – говорить директор ТОВ «Сумигаз Збут» Олександр Голуб.

У травні 2021 року компанія запропонувала побутовим споживачам самостійно обрати тариф на газ. «Сумигаз Збут» підготував кілька пропозицій, зокрема, базовий тариф «Твій газ Річний» та тариф «Твій газ Рівномірний платіж», у рамках яких застрахував споживачів від зростання ціни на газ до травня 2022 року.

Підписники тарифу «Твій газ Рівномірний платіж», сплачуючи однакові суми щомісяця, отримали можливість зменшити цифри в платіжках під час опалювального періоду. Для прикладу, понад 5700 абонентів зменшили свої платежі за спожитий у листопаді газ у середньому на 400 грн у порівнянні з розрахунком за фактичне споживання. В грудні ця цифра склала близько 830 грн. 

Протягом 2021 року своїм постачальником компанію обрали більше 100 організацій, серед яких представники малого та середнього бізнесу, а також бюджетні установи.

У минулому році значно розширилася кількість пропозицій для юридичних осіб. Компанія пропонує клієнтам три окремі тарифні пакети з різними умовами оплати: передплата, післяплата та подекадна оплата. Також для представників малого та середнього бізнесу розробили пропозицію, за умовами якої непобутовим споживачам постачають газ та електроенергію разом. Нею скористалися близько 40 клієнтів. 

Підсумовуючи результати минулого року директор компанії Олександр Голуб зазначив: «Непередбачувані коливання ціни на газ вплинули і на побутових, і на бізнес-клієнтів – хтось пішов в пошуках меншої ціни. Але вже те, що більш як 2600 споживачів повернулися до нас після співпраці з іншими постачальниками, та понад 1200 домогосподарств стали нашими клієнтами вперше, свідчить про довіру до надійного і стабільного постачальника – ТОВ «Сумигаз Збут». Для нас це надзвичайно важливо».

Минулого року «Сумигаз Збут» розширив географію надання послуг. Серед нових клієнтів компанії є й мешканці Полтавської області, які у минулому році потрапили на обслуговування до «постачальника останньої надії» та обрали саме постачальника із Сумщини. 

ТОВ «Сумигаз Збут» – соціально відповідальний постачальник. У 2021 році компанія сплатила податків, зборів та обов’язкових платежів до бюджетів усіх рівнів на суму понад 12 млн гривень. До скарбниць територіальних громад надійшло 2,78 млн гривень, до державних фондів – 9,25 млн гривень.

ТОВ «Сумигаз Збут» дякує усім клієнтам за довіру та співпрацю!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь