A A A K K K
для людей із порушенням зору
СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

Народний депутат подарував школі інтерактивну дошку

Дата: 21.01.2022 10:32
Кількість переглядів: 594

Фото без опису Вчора, 20 січня, в Середина-Буді побували народній депутат України Ігор Молоток та депутат Сумської обласної ради Костянтин Товстуха. Вони відвідали Опорний Середино-Будський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 2, де зібралися представники батьківських зборів, колектив закладу, учні старших класів. Народний депутат завітав до навчального закладу з подарунком, привіз мультимедійний комплекс, який допоможе ще покращити якість навчального процесу.

Ігор Молоток зазначив, що останні роки більше уваги приділялося оснащенню Нової Української школи, тому тепер він вважає за потрібне звернути увагу на оснащення середньої та старшої ланок. Задля цього він посприяв у питанні виділення 10 мільйонів гривень на сферу освіти Сумщини, а саме, на придбання мультимедійних комплексів.

Також народний депутат зазначив, що особисто завітав до закладу щоб отримати зворотній зв'язок з місцевими мешканцями для напрацювання питань, що потребують вирішення на рівні обласної ради та Верховної Ради України.

Тому під час спілкування з депутатом, учасники зустрічі мали змогу звернутися з проблемними питаннями, що їх турбують. Зокрема вони стосувалися капітального ремонту підвідних доріг до навчального закладу, ремонту систем опалення, каналізації тощо. Зі слів Ігоря Молотка, для вирішення озвучених питань, необхідно скласти проектно-кошторисну документацію. А потім розглядати можливість фінансування чи участі у інвестиційних проектах.

Наприкінці зустрічі народний депутат побажав присутнім здійснення мрій, бажань, здоров’я та успіху. А учні йому вручили подарунок, зроблений власноруч на заняттях творчого гуртку.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь