A A A K K K
для людей із порушенням зору
СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

Обмежено проведення масових заходів!

Дата: 24.01.2022 11:47
Кількість переглядів: 229

Фото без опису Шановні мешканці Середино-Будської міської територіальної громади!

 Повідомляємо, що за період з 17.01.2022 по 21.01.2022 зареєстровано 60 нових випадків захворювання на COVID-19.

 Станом на 24.01.2022 на лікуванні перебуває 67 осіб, в тому числі, 27 дітей. В зв’язку з загостренням   епідемічної ситуації на території Середино-Будської міської територіальної громади, відповідно до протокольного рішення комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Середино-Будської міської ради від 24.01.2022 №2 обмежено проведення всіх масових (культурних, спортивних, розважальних, соціальних, релігійних, рекламних, наукових, освітніх, професійних тематичних та інших) заходів.

Питання щодо послаблення чи посилення протиепідемічних заходів спрямованих на запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 планується розглянути на наступному тижні на засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Середино-Будської міської ради.

Просимо вас дотримуватися протиепідемічних вимог та вакцинуватися, так як це запорука збереження здоров’я та життя не тільки власного але і близьких.

 

Фото без опису


У  К  Р  А  Ї  Н  А

СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА

вул. Центральна, 25, м. Середина-Буда , Шосткинський район, Сумська область, 41000, тел.:(05451) 7-15-38, факс (05451)7-16-38, E-mail: sbudagorsovet@gmail.com

Код ЄДРПОУ 24006272

Протокол № 2

засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Середино-Будської міської ради

 

24 січня 2022 року                                                                м. Середина-Буда

ГОЛОВУВАВ: міський голова Середино-Будської міської ради, голова комісії з питань ТЕБ і НС Середино-Будської міської ради Ген О.Г.

ПРИСУТНІчлени комісії з питань ТЕБ та НС (за окремим списком).

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

 Про стан забезпечення санітарно-епідеміологічного добробуту населення, запобігання поширенню на території Середино-Будської міської територіальної громади гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

СЛУХАЛИ:

Манушину С.В., в.о. директора КНП «Середино-Будська міська лікарня

ВИСТУПИЛИ:

Калістратова Т.В., т.в.о. начальника управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Середино-Будської міської ради.

ВИРІШИЛИ:

  1. Інформацію т.в.о. директора КНП «Середино-Будська міська лікарня Манушиної С.В. взяти до відома.
  2. Ураховуючи складну епідемічну ситуацію на території Середино-Будської міської територіальної громади  а саме станом на 24.01.2022 хворіє 67 осіб, в тому числі 27 дітей, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 09.12.2020 №1236 «Про встановлення карантину та запровадження  обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України  гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» зі змінами, заборонити проведення всіх масових (культурних, спортивних, розважальних, соціальних, релігійних, рекламних, наукових, освітніх, професійних тематичних та інших) заходів.

Термін виконання: до покращення епідемічної ситуації

  1. Керівникам закладів освіти забезпечити безумовне дотримання в підвідомчих закладах обмежувальних протиепідемічних заходів спрямованих на запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

Термін виконання: до покращення епідемічної ситуації

  1. КНП «Середино-Будська міська лікарня» (Манушина С.В.) у разі погіршення  епідемічної ситуації на території Середино-Будської міської територіальної громади негайно інформувати  комісію з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Середино-Будської міської ради для оцінки епідемічної ситуації та прийняття відповідних рішень.

Термін виконання: постійно

Голова комісії з питань ТЕБ і НС                                            Олександр ГЕН

Секретар комісії                                                                        Володимир КЛІЩ

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь