СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

Звернення міського голови з приводу Дня пам'яті Героїв Крут

Дата: 28.01.2022 11:51
Кількість переглядів: 308

Фото без опису Шановні мешканці Середино-Будської міської територіальної громади!
Героями не народжуються, героями стають - цю просту аксіому доводять завзяті і мужні дівчата та хлопці з різних теренів нашої країни: вони об’єднані єдиною ідеєю соборності України та незалежності українського народу. 29 січня ми згадуємо юнаків, які стали справжніми Героями не лише свого часу, а й літопису української історії боротьби за незалежність держави.
Бій під Крутами - це символ патріотизму, відданості і любові до України! Коли молодь, надія і майбутнє країни, без вагань підіймається і віддає останнє, але найцінніше - своє життя - означає відродження нації! День пам’яті завзятих патріотів своєї землі назавжди залишиться болючою сторінкою в історії українського народу.
З моменту того холодного січня минуло 103 роки, а українці знову зіткнулися з підступним загарбництвом: ми знову виборюємо право на самостійність, коли гідні нащадки минулого покоління зі зброєю у руках відстоюють незалежність Батьківщини! Вічна слава борцям та низький уклін! Нехай трагічні події об’єднають нас перед обличчям ворога! А історичні досягнення та приклади національної мужності надихатимуть на нові звершення заради гідного майбутнього України!

Олександр ГЕН, міський голова Середино-Будської міської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь