СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

Заклади освіти та культури громади переведені на дистанційну форму роботи

Дата: 28.01.2022 15:35
Кількість переглядів: 286

Фото без опису Сьогодні, 28 січня, під головуванням міського голови Середино-Будської міської ради відбулось позачергове засідання комісії з питань ТЕБ і НС Середино-Будської міської ради. На порядок денний виносилося питання щодо стану забезпечення санітарно-епідеміологічного добробуту населення, запобігання поширенню на території Середино-Будської міської територіальної громади гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

По інформації Світлани Манушиної, в.о. директора КНП «Середино-Будська міська лікарня», епідемічна ситуація на території Середино-Будської міської територіальної громади погіршується. Станом на 28.01.2022 на лікуванні від гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 перебуває 163 особи з яких 47 дітей та 5 медичних працівників. За період з 24.01.2022 по 28.01.2022 зареєстровано 112 нових випадків захворювання.

В результаті засідання був прийнятий ряд рішень, направлених на стримання ситуації та попередження подальшого розповсюдження зараження COVID-19. Зокрема це стосується переведення закладів освіти і культури на дистанційну форму роботи тощо.  

 

Фото без опису


У  К  Р  А  Ї  Н  А

СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА

вул. Центральна, 25, м. Середина-Буда , Шосткинський район, Сумська область, 41000, тел.:(05451) 7-15-38, факс (05451)7-16-38, E-mail: sbudagorsovet@gmail.com

Код ЄДРПОУ 24006272

Протокол № 3

позачергового засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Середино-Будської міської ради

28 січня 2022 року                                                                м. Середина-Буда

ГОЛОВУВАВ: міський голова Середино-Будської міської ради, голова комісії з питань ТЕБ і НС Середино-Будської міської ради Ген О.Г.

ПРИСУТНІчлени комісії з питань ТЕБ і НС (за окремим списком).

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

 Про стан забезпечення санітарно-епідеміологічного добробуту населення, запобігання поширенню на території Середино-Будської міської територіальної громади гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

СЛУХАЛИ:

Манушину С.В., в.о. директора КНП «Середино-Будська міська лікарня» яка поінформувала присутніх, що епідемічна ситуація на території Середино-Будської міської територіальної громади погіршується. Станом на 28.01.2022 на лікуванні  від гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 перебуває 163 особи з яких 47 дітей та 5 медичних працівників. За період з 24.01.2022 по 28.01.2022 зареєстровано 112 нових випадків захворювання.

ВИСТУПИЛИ:

Калістратова Т.В., т.в.о. начальника управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Середино-Будської міської ради.

ВИРІШИЛИ:

1. Інформацію т.в.о. директора КНП «Середино-Будська міська лікарня Манушиної С.В. взяти до відома.

2.  Управлінню освіти, культури, молоді, спорту та туризму Середино-Будської міської ради (Калістратова Т.В.) перевести підвідомчі заклади, а саме: заклади загальної середньої освіти, дошкільні навчальні заклади, позашкільні навчальні заклади та заклади культури на дистанційну форму роботи.

Термін виконання: з 31.01.2022 до 06.02.2022

3. Керівникам закладів освіти провести інформаційно – роз’яснювальну роботу з учнями та їх батьками щодо необхідності суворого дотримання протиепідемічних заходів та обмеження перебування учнів в громадських місцях без необхідності.

Термін виконання: під час карантину

4. ВП №1 (м. Середина-Буда) Шосткинського РУП ГУНП в Сумській області разом з працівниками закладів освіти організувати патрулювання громадських місць та забезпечити проведення інформаційно – роз’яснювальної роботи  з учнями щодо необхідності дотримання протиепідемічних заходів та перебування вдома під час дистанційної роботи закладів освіти.

Термін виконання: з 31.01.2022 до 06.02.2022

5. ВП №1 (м. Середина-Буда) Шосткинського РУП ГУНП в Сумській області, Ямпільському відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Шосткинського управління  ГУ Держпродспоживслужби в Сумській області, керівникам підприємств, установ та організацій відповідно до повноважень забезпечити суворий контроль за виконанням населенням та суб’єктами господарювання протиепідемічних заходів спрямованих на запобігання поширенню на території Середино-Будської міської територіальної громади гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 та забезпечити притягнення порушників до відповідальності відповідно до законодавства України.

Термін виконання: під час карантину

6. Відповідно до пункту десять Типового положення про регіональну та місцеву комісію з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 17 червня 2015 р. № 409, рішення комісії, прийняті у межах її повноважень, є обов'язковими для виконання органами державної влади та органами місцевого самоврядування, підприємствами, установами та організаціями, які знаходяться на території відповідної адміністративно-територіальної одиниці.

Голова комісії з питань ТЕБ і НС                                            Олександр ГЕН

Секретар комісії                                                                        Володимир КЛІЩ

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь