СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

Заклади освіти та культури громади переведені на дистанційну форму роботи

Дата: 28.01.2022 15:35
Кількість переглядів: 272

Фото без опису Сьогодні, 28 січня, під головуванням міського голови Середино-Будської міської ради відбулось позачергове засідання комісії з питань ТЕБ і НС Середино-Будської міської ради. На порядок денний виносилося питання щодо стану забезпечення санітарно-епідеміологічного добробуту населення, запобігання поширенню на території Середино-Будської міської територіальної громади гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

По інформації Світлани Манушиної, в.о. директора КНП «Середино-Будська міська лікарня», епідемічна ситуація на території Середино-Будської міської територіальної громади погіршується. Станом на 28.01.2022 на лікуванні від гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 перебуває 163 особи з яких 47 дітей та 5 медичних працівників. За період з 24.01.2022 по 28.01.2022 зареєстровано 112 нових випадків захворювання.

В результаті засідання був прийнятий ряд рішень, направлених на стримання ситуації та попередження подальшого розповсюдження зараження COVID-19. Зокрема це стосується переведення закладів освіти і культури на дистанційну форму роботи тощо.  

 

Фото без опису


У  К  Р  А  Ї  Н  А

СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА

вул. Центральна, 25, м. Середина-Буда , Шосткинський район, Сумська область, 41000, тел.:(05451) 7-15-38, факс (05451)7-16-38, E-mail: sbudagorsovet@gmail.com

Код ЄДРПОУ 24006272

Протокол № 3

позачергового засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Середино-Будської міської ради

28 січня 2022 року                                                                м. Середина-Буда

ГОЛОВУВАВ: міський голова Середино-Будської міської ради, голова комісії з питань ТЕБ і НС Середино-Будської міської ради Ген О.Г.

ПРИСУТНІчлени комісії з питань ТЕБ і НС (за окремим списком).

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

 Про стан забезпечення санітарно-епідеміологічного добробуту населення, запобігання поширенню на території Середино-Будської міської територіальної громади гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

СЛУХАЛИ:

Манушину С.В., в.о. директора КНП «Середино-Будська міська лікарня» яка поінформувала присутніх, що епідемічна ситуація на території Середино-Будської міської територіальної громади погіршується. Станом на 28.01.2022 на лікуванні  від гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 перебуває 163 особи з яких 47 дітей та 5 медичних працівників. За період з 24.01.2022 по 28.01.2022 зареєстровано 112 нових випадків захворювання.

ВИСТУПИЛИ:

Калістратова Т.В., т.в.о. начальника управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Середино-Будської міської ради.

ВИРІШИЛИ:

1. Інформацію т.в.о. директора КНП «Середино-Будська міська лікарня Манушиної С.В. взяти до відома.

2.  Управлінню освіти, культури, молоді, спорту та туризму Середино-Будської міської ради (Калістратова Т.В.) перевести підвідомчі заклади, а саме: заклади загальної середньої освіти, дошкільні навчальні заклади, позашкільні навчальні заклади та заклади культури на дистанційну форму роботи.

Термін виконання: з 31.01.2022 до 06.02.2022

3. Керівникам закладів освіти провести інформаційно – роз’яснювальну роботу з учнями та їх батьками щодо необхідності суворого дотримання протиепідемічних заходів та обмеження перебування учнів в громадських місцях без необхідності.

Термін виконання: під час карантину

4. ВП №1 (м. Середина-Буда) Шосткинського РУП ГУНП в Сумській області разом з працівниками закладів освіти організувати патрулювання громадських місць та забезпечити проведення інформаційно – роз’яснювальної роботи  з учнями щодо необхідності дотримання протиепідемічних заходів та перебування вдома під час дистанційної роботи закладів освіти.

Термін виконання: з 31.01.2022 до 06.02.2022

5. ВП №1 (м. Середина-Буда) Шосткинського РУП ГУНП в Сумській області, Ямпільському відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Шосткинського управління  ГУ Держпродспоживслужби в Сумській області, керівникам підприємств, установ та організацій відповідно до повноважень забезпечити суворий контроль за виконанням населенням та суб’єктами господарювання протиепідемічних заходів спрямованих на запобігання поширенню на території Середино-Будської міської територіальної громади гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 та забезпечити притягнення порушників до відповідальності відповідно до законодавства України.

Термін виконання: під час карантину

6. Відповідно до пункту десять Типового положення про регіональну та місцеву комісію з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 17 червня 2015 р. № 409, рішення комісії, прийняті у межах її повноважень, є обов'язковими для виконання органами державної влади та органами місцевого самоврядування, підприємствами, установами та організаціями, які знаходяться на території відповідної адміністративно-територіальної одиниці.

Голова комісії з питань ТЕБ і НС                                            Олександр ГЕН

Секретар комісії                                                                        Володимир КЛІЩ

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь