A A A K K K
для людей із порушенням зору
СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

Відбулася сесія міської ради

Дата: 31.01.2022 08:31
Кількість переглядів: 310

  У п’ятницю, 28 січня,  під головуванням міського голови Олександра Гена, відбулося засідання дев’ятої сесії Середино-Будської міської ради восьмого скликання. В його роботі взяли участь дванадцять депутатів.

 До відкриття засідання, міський голова нагадав депутатам про необхідність вчасної подачі декларацій про доходи за минулий рік.

 Першими на порядок денний були винесені бюджетні питання. Начальник фінансового управління Середино-Будської міської ради Ольга Ребенко ознайомила депутатів з інформацією та проектами рішень щодо  затвердження звіту про виконання бюджету Середино-Будської міської

територіальної громади за 12 місяців 2021 року та внесення змін до бюджету територіальної громади на 2022 рік.

Ще були внесені зміни до програми фінансової підтримки комунальних підприємств Середино-Будської міської ради; програми економічного та соціального розвитку Середино-Будської міської територіальної громади на 2021-2025 роки; плану діяльності з підготовки регуляторних актів на 2022 рік. Був погоджений проєкт регуляторного акту – рішення міської ради «Про положення про порядок розміщення зовнішньої реклами на території Середино-Будської міської територіальної громади»; затверджений зведений кошторисний розрахунок вартості об’єкта будівництва (Реконструкція каналізаційних очисних споруд та напірного колектора по вул. Дачній у м. Середина-Буда); розглянутий хід виконання програми економічного та соціального розвитку за 2021 рік. З відповідною інформацією депутатів ознайомила Юлія Леонова - начальник відділу економічного розвитку, торгівлі, інвестицій, комунальної власності,          архітектури, містобудування, агропромислового комплексу та житлово-комунального господарства апарату Середино-Будської міської ради. В ході обговорення вказаних питань, Олександр Ген проінформував депутатів про плани реалізації  проекту з реконструкції очисних споруд (напірний колектор) у поточному році. Та що планується втілити у життя в цьому і наступних роках. Зокрема це стосувалося будівництва водопровідної мережі за участю населення у с. Зарічне, проведення ремонту КНС-1 тощо. Також були обговоренні питання взаємодії із сільгоспвиробниками, що працюють на території громади.

Підтримали депутати міської ради питання щодо закриття різновікової групи у Чернацькому НВК. По інформації Тетяни Калістратової - заступника начальника Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму, що доповідала з цього питання, там просто не залишилося вихованців. Батьки  дітей з с. Чернацьке перевели їх до дитячих садочків у місті та селі Пигарівка.

Ще декілька питань, що були винесені на розгляд та одноголосно підтримані депутатами стосувалися умов оплати праці  міського голови Середино-Будської міської ради; припинення юридичної особи публічного права - комунального підприємства «БЛАГОУСТРІЙ» шляхом ліквідації; внесення змін до структури виконавчих органів та апарату Середино-Будської міської ради; надання матеріальної допомоги мешканцям громади. Традиційно великий блок розглянутих питань  стосувався земельних відносин. 

Засідання сесії відбулося без зауважень, всі рішення прийняті одноголосно.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь